Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudok 2.3as romot rakni...

Hogy tudok 2.3as romot rakni Sony Ericcson Xperia X8ra?

Figyelt kérdés

[link]

itt néztem, 11w33 előtti a gyártási száma, azaz kernelt kell nyitni. (vagy cserélni is? )

[link]

itt pedig az van, hogy kell a kernelt kinyitni. Csak kinyitom és rárakom a romot és ennyi kész is vagyok?

2012. márc. 10. 15:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nah fel van téve ujra minden, kinyitottam a bootloadert...fájlkezelő progi megvan...be tudok lépni a recovery menübe...most mit csináljak? kernelt nem tudom h kell felrakni, de most elvileg a gyári van rajta (mivel most raktam újra az egészet gyárira seussal).
2012. márc. 10. 19:22
 12/13 anonim válasza:

Kernelekhez annyira nemértek énsem. Csak annyit tudok hogy bootloader nyitás után lehet cserélni.. nameg hogy ha nem olyanvan fent ami az eggyes rendszerekhez kell akkor nemindul a teló..

Szóval ha gyári a kernel rajta akkor mehet rá a 4.0.1-es android amit linkeltem.

Azt nemtudom hogy a seus változtat-e a kernelen mert ilyennel nemfoglalkoztam énsem. Mikor először rendszert cseréltem lefrissítettem a telót és mentis rá a gyári kerneles 2.3. Viszont télleg nemtudom hogy a seus-tól gyári kerneled lett-e.

(Csak akkor rakd rá hogyha biztosvagy benne hogy gyári kernel van a telón)

Én azt a romot használom és nálam működik de kernelekkel még nekemsemvolt dolgom. Erről olvasgass valamerre szerintem. Remélem azért sikerül valamit segítenem.

Üdv

2012. márc. 11. 14:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Megoldottam :) a kernel cserét is. Köszi a segítséget!
2012. márc. 15. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!