Hogy tudok 2.3as romot rakni Sony Ericcson Xperia X8ra?
itt néztem, 11w33 előtti a gyártási száma, azaz kernelt kell nyitni. (vagy cserélni is? )
itt pedig az van, hogy kell a kernelt kinyitni. Csak kinyitom és rárakom a romot és ennyi kész is vagyok?
Kernelekhez annyira nemértek énsem. Csak annyit tudok hogy bootloader nyitás után lehet cserélni.. nameg hogy ha nem olyanvan fent ami az eggyes rendszerekhez kell akkor nemindul a teló..
Szóval ha gyári a kernel rajta akkor mehet rá a 4.0.1-es android amit linkeltem.
Azt nemtudom hogy a seus változtat-e a kernelen mert ilyennel nemfoglalkoztam énsem. Mikor először rendszert cseréltem lefrissítettem a telót és mentis rá a gyári kerneles 2.3. Viszont télleg nemtudom hogy a seus-tól gyári kerneled lett-e.
(Csak akkor rakd rá hogyha biztosvagy benne hogy gyári kernel van a telón)
Én azt a romot használom és nálam működik de kernelekkel még nekemsemvolt dolgom. Erről olvasgass valamerre szerintem. Remélem azért sikerül valamit segítenem.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!