Hogy tudok 2.3as romot rakni Sony Ericcson Xperia X8ra?
itt néztem, 11w33 előtti a gyártási száma, azaz kernelt kell nyitni. (vagy cserélni is? )
itt pedig az van, hogy kell a kernelt kinyitni. Csak kinyitom és rárakom a romot és ennyi kész is vagyok?
Nemkell kernelt nyitni. A bootloadert szokták kinyitni de aztsem kell csak akkor ha a rom ezt igényli, márhogy a kerne cserét!
Rootolod... Telepíted a fájlkezelőt... Telepíted az Xrecovery-t és ezután felteszed az új rom-ot Xrecovery-vel.
itt egy leirás a root-tól a recovery telepítéséig.. olvasd átt és csináljmeg mindent az Xrecovery telepítéséig... [link]
És miért pont 2.3-mat akarsz telepíteni mikor van már 4.0.1 is? :D
Ha telepítetted az Xrecovery-t és root-oltál meg minden egyéb akkor tessék a 4.0.1-es rom [link] (a csillagok hejére irdbe hogy 2shared)
amit jó róla tudnod... nameg a telepítése...
4.0.1-es és alapból 691MHz-en fut a proci amit lehet húzni tovább (nekem maximum 768MHz-ig ment.. utána fagyott a teló).
Ajánlott kernel:
Gyári
Ami még nem működik:
mindne működik!
Telepítés:
-Töltsd le a fájlt
-Tedd az sd kártyára(Ne tedd semmilyen mappába)
-Indítsd újra a telefont recoveryben
-válaszd az install custom zip-et
-Ha kész indítsd újra a telefont
Viszont ne felejtsd el az install custom zip lefutása utána a "full factory reset"-et illetve a "battery wipe"-t.. Ezek után indítsd csak újra
Ha nemtetszik a dolog akkor a "Sony Ericsson Update Service" nevü hivatalos Sony Ericsson frissítő programmal visszatudod gyári állapotba állítani a telót (akkoris ha elszúrsz valamit)
Nincsmit. Nemvállalok felelősséget és nemárt ha olvasgatszis picit mielött nekiállsz a dolognak. Mert ahogy nézem fogalmakkal nemvagy tisztában. Vagyis pl kernel és hasonló dolgokban.
Sok sikert
Üdv
Akkor rosszulcsináltad. Írtam az elején "A bootloadert szokták kinyitni de aztsem kell CSAK AKKOR HA A ROM EZT IGÉNYLI, MÁRHOGY A KERNEL CSERÉT!"
A rom információnál irtam hogy ajánlott kernel a gyári. tehát nemnéztedmeg a kernel verziót és ezért nemjó. mivel másik kerneled van. Sony Ericsson Update Service "seus" nevü progit letöltöd és frissíted a telódat. gyári állapotbanlessz minden. utána bootloadert nyitsz rárakod a gyári kernelt és ujból felteszed a rom-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!