Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek lecseréljem az...

Szerintetek lecseréljem az Apple iPhone 4s-emet egy Samsung Galaxy Note-ra? (üzletember vagyok és nem menőzős 14 éves. )

Figyelt kérdés
Valahogy úgy akarom, hogy Android ISC 4.0 akarok rárakni. Lehetséges?

2012. márc. 9. 21:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20:

Én ugyan nem neveztem biztosítási ügynöknek a kérdezőt, én értelmesen válaszoltam (én ajánlottam valami qwertys telefont), és nem is gondolom, hogy az, viszont amit írsz, az vérlázító. Az árufeltöltő legalább nem ment el qrvának, az egy tisztességes meló, szemben a különböző rátukmálós ügynökökkel.

Én informatikus vagyok, és szeretem csinálni, amit csinálok, és én értéket teremtek, amit megcsinálok, az kell a megrendelőnek, ahogy nekem is kell a Tescoban az áru(pl. kenyér, vaj, stb.), amit a gyárban tisztességes melósok legyártottak, tisztességes fuvarosok szállítottak a boltba, majd tisztességes árufeltöltők tették a polcokra. Az ügynök viszont arra van, hogy olyat adjon el, amit egyébként nem vennének meg az emberek.

És visszatérve az iPhone-ra, én mint mondtam informatikus vagyok, még fejlesztettem is pénzért iPhone-ra, magáncélra viszont sosem használtam. Azt kell mondjam, én biztosan nem venném meg. Persze van neki célközönsége, de ez nem a geekek (nekik inkább az Android) és nem is az üzletemberek(Blackberry, vagy némely Nokia, nem WM7-esek) való.

2012. ápr. 12. 17:25
 22/23 anonim válasza:

Én is infós vagyok programozó és tesztelő.

Nem akartam én senkit bántani,csak arra írtam,hogy abból aki árufeltöltő nem lesz kacsalábon forgó palota,sajnos.

iPhone-re én is fejlesztettem régebben,akkor szerettem,mondjuk sajnálom rá a pénzt,de kedvencem maga a telefon.

2012. ápr. 13. 10:37
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 13. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!