Szerintetek lecseréljem az Apple iPhone 4s-emet egy Samsung Galaxy Note-ra? (üzletember vagyok és nem menőzős 14 éves. )
ha note megtetszett vegyél azt de ha billentyűzetes kell akkor xperia pro
de a note se rosz
10. válaszoló!
nem tudom mennyit használtál, virtuális qwerty-t de egy jó és megszokott virtuális qwertyn ugyanúgy lehet gépelni vagy még gyorsabban. természetesen normális méretűre gondolok nem x10 mini :) És ez a note-nál nem jelent gondot, én ajánlom bár nem vagyok samsung párti.
14:
Használtam virtuális qwerty-t, éppen ezért tudom miről beszélek, még nagyobb kijelzőkön is sokkal sz@rabb, mint egy fizikai billentyűzet(konkrétan iPhone-on szinte használhatatlan, ha hosszabb szöveget akarsz bevinni).
Értem de iPhone-al is jól gépelek csak nagy hozzá az ujjam. :S
Ezért kicsit nagyonbat akarok. :)
Szeintem ne,a legmegbízhatóbb az iPhone,hidd el,műszakis vagyok.Nekem Samsung Galaxy Ace van lassú,tölt.Maradj meg az Almánál :D,nagyon jó és gyors telefon.
Aki meg lebiztosítási ügynöközi a kérdezőt,annak üzenem,hogy ő legalább csinál valamit,hogy sikeres legyen,és nem a teszkóba árufeltöltő aki szídja a főnökét,hogy ilyen meg olyan g_ci.
És ha bizt.ügynök akkor mi van?
Legalább tesz azért,hogy jól éljen.Tud a magyar szapulni,de persze neki is kellene a jólét természetesen a semmire,úgyhogy ne kelljen megmozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!