Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek lecseréljem az...

Szerintetek lecseréljem az Apple iPhone 4s-emet egy Samsung Galaxy Note-ra? (üzletember vagyok és nem menőzős 14 éves. )

Figyelt kérdés
Valahogy úgy akarom, hogy Android ISC 4.0 akarok rárakni. Lehetséges?

2012. márc. 9. 21:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor se notet vegyél túl nagy és android se legjobb üzletembernek. vegyél Blackberryt az a legjobb üzletembereknek
2012. márc. 10. 02:27
 12/23 anonim ***** válasza:

ha note megtetszett vegyél azt de ha billentyűzetes kell akkor xperia pro

de a note se rosz

2012. márc. 10. 06:36
 13/23 anonim ***** válasza:
am tuti nem 14 éves vagy mert a gyerekeknél az iphone a menő (előző voltam)
2012. márc. 10. 06:38
 14/23 anonim ***** válasza:

10. válaszoló!

nem tudom mennyit használtál, virtuális qwerty-t de egy jó és megszokott virtuális qwertyn ugyanúgy lehet gépelni vagy még gyorsabban. természetesen normális méretűre gondolok nem x10 mini :) És ez a note-nál nem jelent gondot, én ajánlom bár nem vagyok samsung párti.

2012. márc. 10. 09:57
 15/23 anonim ***** válasza:

14:

Használtam virtuális qwerty-t, éppen ezért tudom miről beszélek, még nagyobb kijelzőkön is sokkal sz@rabb, mint egy fizikai billentyűzet(konkrétan iPhone-on szinte használhatatlan, ha hosszabb szöveget akarsz bevinni).

2012. márc. 10. 16:43
 16/23 anonim ***** válasza:
inkább samsung nexus prime az jobb mint a note :)
2012. márc. 10. 22:38
 17/23 anonim ***** válasza:
A Note a legjobb szerintem...
2012. márc. 11. 15:11
 18/23 A kérdező kommentje:

Értem de iPhone-al is jól gépelek csak nagy hozzá az ujjam. :S

Ezért kicsit nagyonbat akarok. :)

2012. márc. 14. 20:30
 19/23 anonim válasza:
A Note egy jó telefon, de mindenképpen teszteld egy pár napot, ha van rá lehetőséged!!! Nagyon nagy. Egy kézzel elég nyűgös felvenni a telefont, ha csörög. Télen volt elég zsebem kényelmesen hordani. Nyáron rövid gatyában, pólóban nem tudom mi lesz?! Szerintem csak nyakba akasztós verzió lehetséges. Ez farzsebben nem hordható. Ja, és a Note-nak van pálcikája, nagyon gyorsan lehet vele beírni !!
2012. márc. 15. 03:03
 20/23 anonim válasza:

Szeintem ne,a legmegbízhatóbb az iPhone,hidd el,műszakis vagyok.Nekem Samsung Galaxy Ace van lassú,tölt.Maradj meg az Almánál :D,nagyon jó és gyors telefon.

Aki meg lebiztosítási ügynöközi a kérdezőt,annak üzenem,hogy ő legalább csinál valamit,hogy sikeres legyen,és nem a teszkóba árufeltöltő aki szídja a főnökét,hogy ilyen meg olyan g_ci.

És ha bizt.ügynök akkor mi van?

Legalább tesz azért,hogy jól éljen.Tud a magyar szapulni,de persze neki is kellene a jólét természetesen a semmire,úgyhogy ne kelljen megmozdulni.

2012. ápr. 12. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!