11/19 anonim válasza:
Ja tényleg :D elfelejtettem írni... Live-ot vettem, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Egyszerűen imádom :) Az összes játék amit letöltöttem akadás mentesen fut, és a Wi-fi is nagyon szépen fogja a jelet. Eddig egyszer akadt meg nálam, amikor 7 oldal meg volt nyitva a böngészőben és akkor hívtak. Csak ajánlani tudom! :)
12/19 anonim válasza:
Örülök neki, mert kiírtam egy kérdést ezzel kapcsolatban, de szinte egy kivétellel a Mini pro.-t ajánlották nekem mások.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
13/19 anonim válasza:
Ezért érdeklődök, mert a legjobb választásra szeretnék végül hozni. :)
14/19 anonim válasza:
*választást, ne hari kedves kérdező. :D
15/19 A kérdező kommentje:
Semmi gond! És én is megvettem a Liveot.. imádom.. :D
2012. ápr. 13. 21:45
16/19 anonim válasza:
Neked mik az eddigi tapasztalataid vele kapcsolatban? :)
Voltam bent a T-mobileban, és szerintem Live mellett maradok, az ügyintéző is azt ajánlotta inkább, mint a Mini Pro-t. :)
17/19 szupersanyi válasza:
én júniusban fogok telefont venni.
szerintem én is liveot veszek :DDDDDD
18/19 anonim válasza:
érdemes megvenni, tényleg okos egy készülék. :)
nem bántam meg, hogy emellett döntöttem. :)
19/19 anonim válasza:
SZERINTEM SZAR
haveromnak van és neki se tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!