Nem amúgy dicséri. :) Gyors, jól szól, mondjuk Dubstep-nél nem villog a cuccos ott felül de nem nagy porblem. :)
2012. márc. 9. 20:08
2/19 anonim válasza:
Ennyi pénzért legjobb vétel.
2012. márc. 9. 21:02
3/19 anonim válasza:
bestbuy
2012. márc. 9. 22:56
4/19 anonim válasza:
ilyet fogok venni pár napon belül :D
2012. márc. 9. 22:57
5/19 anonim válasza:
Tényleg nagyon jó telefon! 2 nappal ezelőtt hozta meg a futár (T-Mobile-tól rendeltem én is, mert ott 30ezerrel olcsóbb, mint pl. a Telenor-nál), és az elején féltem, mert nincs benne Bravia engine, így a kép sem olyan szép, de pozitívan csalódtam. A hang egyszerűen gyönyörű, és a zenelejátszó átlátható, és persze nagyon frankón néz ki, méltó a Walkman névhez. A Wifi-t is egyszerű beállítani, semmi nehézséget nem igényel. Az oldalakat kifejezetten gyorsan tölti be, és a Youtube videókkal sincs semmi baja. Nagyon gyors, és rengeteg játék fut rajta mindenféle szaggatás nélkül.
Tömören egy rohadt jó telefon, és tényleg egy bestbuy!
2012. márc. 10. 14:01
6/19 anonim válasza:
én is ilyet veszek :D
2012. márc. 10. 18:07
7/19 anonim válasza:
sokan mondják hogy nem igazi walkman, mert hogy csak 2 giga memó meg szar füles, de pont eléggé wakman a dedikált gomb, stereo hangszoro és walkman lejátszó miatt, a kép meg szerintem gyönörű, bár elfogult vagyok, ez az első érintő képernyős androidos telóm
2012. márc. 10. 22:50
8/19 anonim válasza:
Előző:
ha nincs viszonyítási alapod, akkor miért írod, hogy gyönyörű a kép?
Oké, nem csúnya, de már egy Mini-hez képest is lényegesen rosszabb.
2012. márc. 11. 10:42
9/19 anonim válasza:
Holnap én is veszek egy ilyet. Vagy egy Mini-t :D Bemegyek, megnyomkodom mind a kettőt és amelyik jobban tetszik. De nagyon hajlok a Live felé :) Majd írok tapasztalatot.
2012. márc. 11. 19:08
10/19 anonim válasza:
Utolsó... Mit vettél végül? Mik a személyes tapasztalataid? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!