Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kódnév? Mobiloknak ez meg mi,...

Kódnév? Mobiloknak ez meg mi, egyáltalán miért van rá szükség?

Figyelt kérdés

Hali

Most tudtam meg hogy a mobiloknak van a telefon nevük kívül kódnevük. Példának vegyük a HTC-t. Pl. (HTC EndeavorU; HTC Shooter; HTC Doubleshot; HTC Ville... és még számtalan, minden mobilnak saját kódneve.)

Erre tulajdonképpen miért van szükség, és miért nem emlegetik sosem?

2012. márc. 8. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy ezeket csak a gyárakban használják. Amikor még tervezési fázisban van egy telefon és még nincs rendes neve, akkor így hívják őket.
2012. márc. 8. 21:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

De ezek szerint akkor ez nem 100%.

Én nem értem miért nem elég nekik csak a telefon név.

2012. márc. 9. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy van egy elő becenevük még amikor prototípus, pár mobilos hírben illetve tesztben is olvastam már. Igazából én sem tudom miért jó, de hát engem nem zavar különösebben.
2012. márc. 9. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!