Pár kifejezés amit mobilleírásoknál láthatunk. Segítene valaki? <bővebben lent>
Halihó minden telefongurunak! ;)
Egy kíváncsi, és holott kissé zöldfülű ember kérdése:
Mikor nézek egy mobilleírást, akkor akad pár olyan dolog, amit nem értek. Jómagam mindig utánanézek a neten a kifejezésnek, beírom a gúgliba a keresett szót, és próbálok tudakozó cikkeket találni, de nem mindig könnyű megpillantani, egy dologra összpontosítani - főleg ha nem egy közismert dolog amit keresek és nem egy közismertebb lexikon siton van.
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is, én ezt tök komolyan kérdezem és minden percben várni fogom a beérkező válaszokat. Tehát Kérem a telefon szakikat hogy segítsenek, esetleg egy értelmes magyarázattal, rövidke leírással meglökni. És ha lehet figyelni ezt a topikot. Mert tényleg szeretném az adott dolgokat tudni.
-T-Flash (általában memória bővíthetőségénél)
-B/T extra (utána szokták írni -evvel nincs gondom, csak hogy könnyebben körülhatároljam- a továbbfejlesztett audió közvetítő támogatása ismertebb néven: A2DP)
-qVGA (240*320) (ez a pixsel mennyiségnél szokott megjelenni)
-Picasa integration
-SAR N/A
-EMS push eMail
Egyenlőre ennyi!
Aki esetleg egyre is tudja a választ, nyugodtan írjon.
Sok köszönettel: Én
A "T-Flash" micró méretű memóriakártya.
"Picasa integration" a telefonodról közvetlen feltöltheted a tárhelye képeidet.
"SAR N/A" ez azt jelenti,hogy nincs adat róla.Magáról a SAR-ról itt olvashatsz
T-Flash:egy nagyon kis mértetű memóriakártya, általában mp3 lejátszókban használatos.
B/T extra: Ez ha jól tudom egy olyan technológia, amely által a vezeték nélküli fejhallgatókba sugároz jeleket, vagy a számítógéphez tudom vezeték nélkül kötni a telefont.
QVGA:Ez ahogy írtad is, lényegében csak a felbontást jelöli, ami 240x320 pixelt jelent.
Picasa integration:A picasa albumba tudod feltölteni a képeidet anélkül, hogy ehhez külön programot letöltenél.
SAR N/A: Itt a SAR értékről van szó, ami nincs megadva, ezt jelöli az N/A.
EMS:Egy olyan dolog mint az SMS, csak itt képeket, zenéket, animációkat is küldhetsz.
Push email:A különbség a push és a hagyományos (pull) e-mailezés között a következő:
(push - jelentése lökni ; pull - jelentése húzni)
Tegyük fel hogy telefonodon hagyományos, azaz "pull" e-mail szolgáltatás van.
Hogy megtudd hogy emailed jött a telefonod megkérdezi az e-mail szervert: Jött e levelem? A mailszerver visszaválaszol..
A push e-mail így működik:
Valaki küld neked egy levelet. Ez a levél elutazik a mail-szolgáltatódhoz, a mail szolgáltatód azonnal továbbítja neked a levelet, így nincsen fölösleges adatforgalom, kevesebbet fizetsz, kevésbé terheled le a telefonod.
Hali!
Köszönöm szépen a válaszokat!
El nem tudjátok hinni milyen sokat jelentett ez nekem!
Köszönöm!
Azonban a SAR érték akkor most mi is, még nem egészen világos.
U redu je!:)
Most már minden válaszomra megkaptam a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!