Titeket nem idegesít az androidos telefon kifejezés?
2010. dec. 2. 10:20
1/12 anonim válasza:
Most mi??? Nem kevered a droidot az androiddal? :D
2/12 anonim válasza:
Ezt én dobtam fel, amikor elkezdte a samsung reklámozni a tv-ben az "androidos" telefonját. Ez a magyar fordítás, mivel angolul azt mondja: "Samsung XY with Android OS", nálunk magyarosítva azt hisztik az okosok, hogy akkor már "androidos" egy telefon, mert szarabb leírni, hogy "Android operációs rendszerrel ellátott telefon".
3/12 anonim válasza:
engem egyáltalán nem idegesit! Az android egy op rendszer neve is lehet! És svarci se android igazából :) és a windows se ablakok néha! és a WEB se pókháló mindig :) kár ezen idegeskedni
4/12 anonim válasza:
6/12 A kérdező kommentje:
"Android operációs rendszerrel ellátott telefon"
Köszönöm.
A többiek, sajnos, nem értettétek meg, mit kérdeztem.
(Nem nézek tévét, de tesóm tévéjéből hallom a reklámokat, és így irtó nagy badarságnak hangzik)
Nem Schwarzi, hanem a Terminátor.
2010. dec. 2. 11:18
7/12 anonim válasza:
Ő nem android, hanem egy kibernetikus organizmus, cyborg (kiborg).
"I am a cybernetic organism, living tissue over metal endoskeleton"
Egy Arnold rajongó.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és ha így sikerült találkoznom egy szakértővel, mi a különbség a kiborgok és az androidok között?
2010. dec. 2. 11:44
9/12 anonim válasza:
A cyborg együttesen tartalmaz szerves és szervetlen alkotóelemeket (a bőr, illetve a belső fémváz), míg egy android mesterségesen létrehozott, de szerves "lény".
10/12 anonim válasza:
A google translate egy ideig "Emberformájú robot telefonnak" fordította.......:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!