Melyik a legolcsóbb érintőképernyős teló?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek az érintőképernyős telefonok, csak mind nagyon drága. Nincs valamilyen érintős telefon 50000Ft alatt vagy a környékén? (Most egy sony e w580-om van.) Előre is köszzi a segítségét.2009. jún. 9. 15:25
1/9 anonim válasza:
nézzél szét a használt telefonok között, egy ismerősöm 15 ezerért vett érintőképernyős telcsit és minden jó rajta csak aki eladta annak nem kellett mert vett helyette egy jobbat
2/9 anonim válasza:
Nekem egy LG KP500-am van. Nagyon szép a kijelzője és nagy, jó kis telefon és potom pénzért meg lehet venni. De 50 alatt kapsz ennél jobbat is, de ha lefele akarod szorítani az árat, akkor ezt javasolnám.
Itt van róla videó is:
3/9 anonim válasza:
Hogyne lenne 50 ezer alatt? Nézz szét vaterán, 15-20-ért újonnan is kapsz érintőképernyőset, ez ma már nem nagy szám.
4/9 anonim válasza:
vegyél HTC gépet azok olyan 60 körül vannak és azok tényleg jók!
7/9 anonim válasza:
a kp 502 az 25000ft kb. előfizetéssel olcsóbb
8/9 anonim válasza:
Sztem vegyél egy SAMSUNG GALAXY MINI-T!! CSAK 27000TF
Nagyon jó kis telo, és sokan írják hogy megéri az árát!!
9/9 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést majdnem 2 és fél éve tettem fel :D De azért köszi a választ. Akkor mikor feltettem a kérdést végül samsung s5230-at vettem, jó kis teló volt. Most egy Sony x8-am van, de tervezek venni egy Iphone 4GS-t most az a kérdés megéri-e az árát.
2011. okt. 24. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!