Melyik a legolcsóbb érintőképernyős Samsung mobil?
Samsung Champ
Samsung Corby
PS: Az ajánlat minőségéért felelősséget nem vállalok, kérem érdeklődjön a legközelebbi GSM szaküzletben.
akkor mit ajánlasz?
LG? Sony?
nállam a nokia szóba sem jöhet
Én azt mondom neked hogy vegyél Alcatel OT 806-ost!!!!:)
nagyon jó telefon az érintőképenyő jól veszi az "aadásokat" van benne Wifi és még van teljes qwerty billentyűzet is és támogatja a java-s fájlokat is!:D
ugyhogy teljesen jó telefon!:D én csak ajánlani tudom!!!:D
Köszi az eddigi válaszokat még 1x, de...
1. Miért hordjátok le az LG hírnevét? (vagy csak régen volt hírneves mint a nokia?, ma már nem? Személy szerint 5 és fél éve vagy egy megbízható LG B2100 (nállam strapabírásból maximásisan teljesített, pedig egyáltalán nem vigyáztam rá, ma már én is csodálkozok, hogy életben van :))
Hibátlenul van összerakva az LG (vagy ez az érintőképernyős telefonokról már nem mondható el?)...
2. 30.000 FT -ért már megveszem a Sony X8 -at, sokkal inkább megéri munt a Monte, de igazából nem nekem kell a telefon...barátnőm akar egy (bármilyen) érintőképernyős telefont) jelenleg van neki egy Samsung E570 (hangszótóhibás, de minden tartozékával) + 5000 FT kp. ezzel tud gazdálkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!