Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefon a Nokia C5-03?

Szili9 kérdése:

Jó telefon a Nokia C5-03?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 15:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Őszintén?

Fos.

2012. márc. 4. 15:39
 2/15 anonim ***** válasza:
NEM JÓ!:-)
2012. márc. 5. 17:59
 3/15 Horvathg1976 ***** válasza:

Szerintem a mostani árával a nokinak is vannak előnyei:

Ára 22 ezer Ft dominocsomagban.Engem az eladó beszélt rá, nem bántam meg.

640*360 felbontás.

A nokiamaps nagyon jó, nem generál forgalmat, minta googlemaps.

Rezisztív kijelző hátrány, bár ezt legalább ceruzával is használhatod.

Jobb mint az IGO, egyszerűbb a használata és 2 havonta van új térkép, Wifin egy gomnyomással letölthető.

A hang az utcaneveket is kimondja, mait az IGO PRIMO tud csak, de annak brutál ára.

A lopott IGO-val meg mindig szenvedhetsz a telepítéssel, a frissítéssel, amellett hogy illegális tök macerás.

Kamera, nagyon jó képeket csinál.

Videója is jó, szépek a színei, tv-b jól nézhető, hátránya a 15 frs, de szeirntem de ennek ellenére elég jól használható, jó videóka csinál. Jobb a 720p csak ott 1 perc 30mb kinek van erre tárhelye?

Ha lassú ott akkor kérj frissítést és akkor már elég gyors.

2012. ápr. 13. 09:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem pofonegyszerűen megy a tört IGO. Amúgy meg amiket felsoroltál hátrányokat- pont ezek teszik fossá. Kamerája egy s5230- hoz képest tényleg jó képet csinál.Próbáltál már vele makrózni? Pl. közelről lefotózni egy füzetet?...
2012. ápr. 13. 12:41
 5/15 Horvathg1976 ***** válasza:

Nekem amire kell arra nagyon jó.

- szerintem egyszerűbben használható térkép mobiltelefonon, mint az IGO bár ennek is vannak hibái,

- Nem tudom milyen képeket csinál a többi telefon, de enek gyönyörűek a képei napos felhős időben és a szobában is és 99%-ban itt használom (mondjuk ehhez kell egy trükk, mert a fehéregyensúlyt napfényre kell állítani különben szobában is nem jók a színei) egy A4-es lapot lefényképzetem és olvasható volt, ennél nem kell több nekem.

- Szép videókat csinál, jó a hangja.

- Bár az elavult szoftverekkel tényleg lassú, de folymasan jönnek a frissítések, optimalizálások ami sokat javít a helyzeteten.

- a menüben akárhány külön mappát tudok csinálni, így gyakorlatilag akárhogy csoportosíthatom az alkalmazásoakt pl. játékok, munka, otthon, GPS, hasznos alkalamzások, időmérés, böngészők stb.

- A T-mobilenál most Xs 3000/hó csomagban 2 év hűségre 0 tért kapható, a XPERIA live 26 ezer Ft és annyival nem jobb.

Én az előttem szólóvel ellentétben nem szeretem a lopott dolgokat és hogy ezzel még dicsekednek is, milyen ügyes gyerek vagyok hogy gyorsan feltettem. És a felhasználók egy része nem olyan ügyes velük mi van.

2012. ápr. 22. 10:59
 6/15 Horvathg1976 ***** válasza:
Ha meg androidos típusú telefont akarsz akkor a nokiaprogramok.hu-ról le kell tölteni a magyar nyelvű SPB shellt itt egy bemutató, mondjuk látszik a videón hogy nem egy gyors telefon, de nekem megfelel. :) http://www.youtube.com/watch?v=-tdz11sQ0V0
2012. ápr. 22. 19:20
 7/15 anonim ***** válasza:
ennyi eszed van hülyegyerek leoltasz, hogy tört igo-t használok, aztán meg ajánlgatod az SPB shell ingyen letöltését, ami amúgy 4000 forint? gratulálok!!
2012. ápr. 22. 19:43
 8/15 Horvathg1976 ***** válasza:

Bocs ezt nem tudtam, de 4000 Ft nem sok, annyit nekem megér vs egy IGO teljes európa térképpel 30-40 ezer Ft.

De nekem jó a jelenlegi rendszer is nem akarok villogni, csak használni akarom. Egy imerősömnek jobb androidos telofnja van, de nem ért az informatikához, és mindig tőlem kéri kölcsön a hétvégére a navigációs készülékemet, hiába van GPS a telefonján. Másik ismerősöm sem ért hozzá, de neki egy informatikához jobban értő ismerőse feltette az IGO-t, hiába írtam le részletesen emailben, de nem tudja eltölteni és rátenni az új térképeket, így az M6-os autópálya nincs rajta a térképen, pedig mellette lakik nem messze.

A C5-03 két gomb a térképfrissítés, vagy a világ bármely országának térképének a letöltése. És a GPS vevője is nagyon jó, én a telefont a sebváltó mellé alulra szoktam tenni és így is stabilan tartja a jelet budapesten, persze van amikor hibásan tervez, de az IGO is bevitt már a legújabb topmappal egyirányú utcába szembe, vagy olyan mellékútra ahol nagyon nagyot szívtam aszittem széttörik a futóművem 30 km/h-nál. És ha egyszer inicializált akkor 10-30 mp alatt talál jelet.

Hiába vett valaki Galaxy 3-at ha használhatatlan a GPS vevője.

Én nem azt mondom jó, menő telefon a c5-03, de nem is fos, mert amire nekem kell jól használható.

Persze én is használtam tört IGO-t a Wayteqen, de amikor választanom kellett inkább olyan készüléket vettem amin nem lopott szoftver van, még ha szívnom is kell egy kicsit és nem vagyok menő.

2012. ápr. 23. 11:47
 9/15 Horvathg1976 ***** válasza:

Egyébként meg vállalad a nevedet hülyegyerek ne névtelenül írj olyan telefonról amit nem ismersz csak tesztek alapján.

De te nagyon menő vagy hülyegyerek,csak egy kicsit jellemtelen.

2012. ápr. 23. 15:44
 10/15 anonim ***** válasza:
anyádat hülyegyerekezd le fas zfejkém! Több telefon fordult meg a kezemben,m int nektek kettőtöknek együtt.
2012. ápr. 23. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!