Milyen játékok vannak nektek x8-ra, ami (nagyon) jó is?
Figyelt kérdés
PoPfan ROM (Android 2.3.7) van fent, és érzékel két ujat egyszerre. Nem kell, hogy Marketről legyen, de nem baj az sem, ha fizetős.
Valami jó játékot szeretnék, ami nem túl unalmas. Érdekes, pörgős, stb.
2012. febr. 28. 17:51
2/6 A kérdező kommentje:
Kis változás történt azóta:
GingerDX (Android 2.3.7) van fent, és érzékel két ujat egyszerre. Nem kell, hogy Google Playről legyen, nem baj az sem, ha fizetős.
Valami jó játékot szeretnék, ami nem túl unalmas. Érdekes, pörgős, stb.
2012. márc. 10. 21:08
3/6 anonim válasza:
Hogy sikerült neked a 2.3as nekem sajnos csak 2.1 van?
4/6 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Erre a kérdésre pont én írtam a választ, remélem minden benne van. Ha kérdésed van, írd csak ide nyugodtan, vagy írj privát üzenetben.
2012. ápr. 9. 22:32
5/6 anonim válasza:
De ezzel nem tom elrontani a telómat?
6/6 lacika85 válasza:
engem is érdekelne x8on 2.3.7en milyen játékok indulnak el persze nem marketes kell mert azok mennek hanem komolyabbak meg pl nfs van ötletetek?és ha igen honan lehet leszedni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!