Miért nincsenek fent komolyabb játékok android marketen? Mint pl. NOVA, bia 1,2, fifa, pes, gangstar, stb?
Figyelt kérdés
Galaxy minim van, torrent oldalakról szoktam letöltögetni apk.kat de 90 %-a nem megy. Valami jó oldal ahonnan ti is szoktatok letölteni játékokat. Tisztában vagyok a galaxy mini képességeivel.2012. febr. 25. 22:30
1/13 anonim válasza:
Fent van, csak a te telefonodon nem futnak, nem kompatibilisek ezért nem is látod....
2/13 RipKoresz válasza:
Úgylátszik mégsem vagy tiszta.
3/13 A kérdező kommentje:
1. errõl nem is tudtam. köszi:)
2. tisztàban vagyok a telefonom kèpessègeivel.
2012. febr. 25. 23:20
4/13 A kérdező kommentje:
Belehet állitani valahogy hogy lássam?
2012. febr. 25. 23:23
5/13 anonim válasza:
" Fent van, csak a te telefonodon nem futnak, nem kompatibilisek ezért nem is látod...."
Na na mondd.
Ha egy alkalmazás nem kompatibilis, a bejelentkezett falhasználó értesítést kap róla.
6/13 anonim válasza:
Igen, ha gépen keresi meg a market.android.com-on akkor látja és ha be van jelentkezve akkor ki is írja, hogy kompatibilis e vagy nem. De ha a mobilon megy fel ott nem látja.
7/13 anonim válasza:
"2. tisztàban vagyok a telefonom kèpessègeivel."
Akkor miért pl. HD játékokat akarsz futtatni egy 240*320-as kijelzőn?
8/13 anonim válasza:
"Na na mondd.
Ha egy alkalmazás nem kompatibilis, a bejelentkezett falhasználó értesítést kap róla."
Igen, a webes marketen... A telefonon lévő market alkalmazás eleve meg se jeleníti ami nem kompatibilis...
9/13 anonim válasza:
Akkor a kérdező már tudja mit kell tennie.
10/13 A kérdező kommentje:
02:45 hol olvastad hogy játszani is akarok vele?;)
2012. febr. 26. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!