Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nincsenek fent komolyabb...

Miért nincsenek fent komolyabb játékok android marketen? Mint pl. NOVA, bia 1,2, fifa, pes, gangstar, stb?

Figyelt kérdés
Galaxy minim van, torrent oldalakról szoktam letöltögetni apk.kat de 90 %-a nem megy. Valami jó oldal ahonnan ti is szoktatok letölteni játékokat. Tisztában vagyok a galaxy mini képességeivel.
2012. febr. 25. 22:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mekkora szemét ez a market. Azt írja hogy a raging thunder 2 nem kompatiblis. letöltöttem egy oldalról azt lagmentesen fut. Így azt sugallja a market hogy vegyél jobb telefont. hát bekaphatja. örüljön hogy megvettem a szarját...
2012. febr. 26. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Elég érdekes a felfogásod, kérdező...

Aki egy kicsit is tisztában van az Android rendszer működésével, meg úgy a játékokhoz köthető infókkal, az tudja, hogy a Market rendszerint hülyeségeket beszél. Kompatibilitás terén nem érdemes a Marketre hagyatkozni.

2012. okt. 23. 20:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Ezt még akkor kérdeztem mikor megvettem az első androidos telefonomat... Mostmár teljesen tisztába vagyok mindennel.

2012. okt. 24. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!