Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia xpress music tulajdonosú...

Nokia xpress music tulajdonosú emberek. Hogyan lépjek bele abba a menübe?

Figyelt kérdés

Betort a telefonom képernyője...beleszeretnék lépni a mem.kártyába..és azon belül a Music nevű mappába...

Addig eljutottam emlékezetből,hogy kzépső gomb,balra egyet,egyet le--majd megint kzépső gomb 2x és ott vagyok a mem.kártyában,csak nem tudom hanyadik helyen van a Music nevű mappa....segítsetek....

2012. febr. 28. 15:50
 1/7 anonim válasza:
alkalmazások- fájl manager- itt lesz a mem kártya, ott meglátod a music mappát!
2012. febr. 28. 15:57
 2/7 A kérdező kommentje:
épp ez az h nem látom a kijelzőt,mert teljesen betöört..irányits
2012. febr. 28. 16:14
 3/7 anonim válasza:
huhh... az a baj, h rendezett ikonjaim vannak... de megpróbálom...szval akk menübe az utolsó ikon, azt megnyitod, így bejönnek a beállítások... aztán ott 3.sorban az utolsó ikon a fájl menedzser...katt, és bejön a memó kártya, ami nekem a 2. ikon...onnan meg nekem a 4. a music mappa :S Nemtudom nálad h lehet, nekem pár ikonom átvan rendezve már... rem azért vmit segítettem
2012. febr. 28. 16:55
 4/7 YourDestiny ***** válasza:
Tehát Symbian. Ha benne vagy a fájlkezelőben, akkor a mamóriakártya a második. Itt a music mappa nálam a 9. (ha gombos, akkor 8-at le). Ha érintős, akkor pont a legalsó lesz, nem kell görgetni. Nagyjából tudod, mennyi helyet foglal az opciók és vissza gomb. Na, pont felette van. Ha viszont neked vannak plusz mappáid, akkor nem lesz ilyen egyszerű.
2012. febr. 28. 17:42
 5/7 YourDestiny ***** válasza:
Ha érintős, akkor nem reális, amit írtam. Most jut eszembe, hogy ez bizony a kijelző méretétől is függ.
2012. febr. 28. 17:43
 6/7 anonim válasza:
Igen, én aki az első 2 választ adtam, nekem érintős van (5530)
2012. febr. 28. 18:06
 7/7 A kérdező kommentje:
5130-am van....nem érintős...nekem asszem ugy volt ugy emlékszem h mem.kártya,és 3at le...de nem indul a zene..mert lehet h nem joba léptem bele
2012. febr. 28. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!