Nokia xpress music tulajdonosú emberek. Hogyan lépjek bele abba a menübe?
Figyelt kérdés
Betort a telefonom képernyője...beleszeretnék lépni a mem.kártyába..és azon belül a Music nevű mappába...
Addig eljutottam emlékezetből,hogy kzépső gomb,balra egyet,egyet le--majd megint kzépső gomb 2x és ott vagyok a mem.kártyában,csak nem tudom hanyadik helyen van a Music nevű mappa....segítsetek....
2012. febr. 28. 15:50
1/7 anonim válasza:
alkalmazások- fájl manager- itt lesz a mem kártya, ott meglátod a music mappát!
2/7 A kérdező kommentje:
épp ez az h nem látom a kijelzőt,mert teljesen betöört..irányits
2012. febr. 28. 16:14
3/7 anonim válasza:
huhh... az a baj, h rendezett ikonjaim vannak... de megpróbálom...szval akk menübe az utolsó ikon, azt megnyitod, így bejönnek a beállítások... aztán ott 3.sorban az utolsó ikon a fájl menedzser...katt, és bejön a memó kártya, ami nekem a 2. ikon...onnan meg nekem a 4. a music mappa :S Nemtudom nálad h lehet, nekem pár ikonom átvan rendezve már... rem azért vmit segítettem
4/7 YourDestiny válasza:
Tehát Symbian. Ha benne vagy a fájlkezelőben, akkor a mamóriakártya a második. Itt a music mappa nálam a 9. (ha gombos, akkor 8-at le). Ha érintős, akkor pont a legalsó lesz, nem kell görgetni. Nagyjából tudod, mennyi helyet foglal az opciók és vissza gomb. Na, pont felette van. Ha viszont neked vannak plusz mappáid, akkor nem lesz ilyen egyszerű.
5/7 YourDestiny válasza:
Ha érintős, akkor nem reális, amit írtam. Most jut eszembe, hogy ez bizony a kijelző méretétől is függ.
6/7 anonim válasza:
Igen, én aki az első 2 választ adtam, nekem érintős van (5530)
7/7 A kérdező kommentje:
5130-am van....nem érintős...nekem asszem ugy volt ugy emlékszem h mem.kártya,és 3at le...de nem indul a zene..mert lehet h nem joba léptem bele
2012. febr. 28. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!