Hogy tegyem egyedivé a telefonom külsejét?
szia!nem tudom lány vagy vagy fiú de lányra tippelnék ha egyedi telót akarsz... :)
műkörmös boltokban lehet kapni strasszköveket, amikkel teljesen egyedivé teheted. ami fontos hozzá, hogy előbb szedd le a hátlapot és úgy ragaszd rá, vmint h tudd előre milyen mintát szeretnél. sztem ezekkel a kis kövekkel ha csak egy mintát raksz ki, vagy keretet csinálsz az is egyedi. google képkeresőbe sztem találsz ötleteket.
ami még jó és írták előttem az a körömlakk... itt is rengeteg mintát csinálhatsz és jó tartós...én google-t ajánlom mer sztem bizti találsz ott vmi olyat ami tetszik és meg tudod csinálni.
de szintúgy műkörmös boltokban lehet kapni már kész matricákat...szóval sztem böngészd a képeket és előtted a lehetőségek tárháza...
ha fiú vagy ezek már kevésbé működnek...de az öcsém pl matricát ragasztott a telójára...
remélem segítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!