Hogyan tudom letörölni azt az alkalmazást ami még nincs telepítve csak le van töltve? (andriod market)
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Ace telefon ha ez számít vmit.2012. febr. 26. 22:35
1/3 anonim válasza:
Marketről mindig csak telepíteni lehet. Külön olyan, hogy letöltök onnan valamit, de nem telepítem nincs. Az tuti, hogy már telepítve van.
2/3 A kérdező kommentje:
nemnem.ha a marketen belül rámegyek hogy saját alkalmazások legalul ott van hogy nincs telepítve és van ott nekem most 20app és ezek is helyet foglalnak a telón az a baj mert maga az hogy le van töltve is helyet igényel.
2012. febr. 27. 21:38
3/3 anonim válasza:
Alkalmazások->Alkalmazások kezelése és itt ha itt vannak akkor innen tudod törölni őket. Ha nincsenek itt, akkor igaza volt a Marketnek és tényleg nincsenek telepítve. És ha nincsenek telepítve akkor nem is foglalhatnak helyet a telefonmemóriából. A Marketből max. ideiglenes fájlként töltődnek le, de azokat egyből törli is a rendszer.
Meg egy cache cleenert se árt néha napján lefuttatni meg újraindítani a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!