Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom letörölni azt az...

Hogyan tudom letörölni azt az alkalmazást ami még nincs telepítve csak le van töltve? (andriod market)

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Ace telefon ha ez számít vmit.
2012. febr. 26. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Marketről mindig csak telepíteni lehet. Külön olyan, hogy letöltök onnan valamit, de nem telepítem nincs. Az tuti, hogy már telepítve van.
2012. febr. 26. 23:04
 2/3 A kérdező kommentje:
nemnem.ha a marketen belül rámegyek hogy saját alkalmazások legalul ott van hogy nincs telepítve és van ott nekem most 20app és ezek is helyet foglalnak a telón az a baj mert maga az hogy le van töltve is helyet igényel.
2012. febr. 27. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Alkalmazások->Alkalmazások kezelése és itt ha itt vannak akkor innen tudod törölni őket. Ha nincsenek itt, akkor igaza volt a Marketnek és tényleg nincsenek telepítve. És ha nincsenek telepítve akkor nem is foglalhatnak helyet a telefonmemóriából. A Marketből max. ideiglenes fájlként töltődnek le, de azokat egyből törli is a rendszer.

Meg egy cache cleenert se árt néha napján lefuttatni meg újraindítani a telefont.

2012. febr. 27. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!