Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung S5230-ra hogyan...

A Samsung S5230-ra hogyan lehet játékokat telepíteni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 07:15
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
nah vegul sikerult feltelepiteni a jetekot????most akarok ilyen telot venni es erdekel hogy sikerult e?!
2010. nov. 22. 10:08
 22/30 anonim válasza:
Miért írja ki, hogy Java-hiba nincs használható memória???
2011. jan. 13. 14:37
 23/30 anonim válasza:
elmondom honnan tudtok ra jatekokat szerezni.: google-ba beirod (galaxy.mobile9) zarojel nelkul es utana az elso lehetosegre kattintotok. ha minden igaz akkor vagy a home-ba vagy a gallery-be tesz. amennyiben a gallerybe akkor menjetek vissza a home-ra es megint vissza a galeryra. Ezutan bal oldalon keresd ki a telcsid markajat. mellette jobra nyomj ra, hogy milyen categoriban szeretnel letolteni. ezutan ismet jobbra menj ra, hogy (go). Ismet bal oldalon, talalsz egy olyat: keyword optional ird be jatek nevet. kattints a go-ra kicsitt lejjebb mesz es ott vannak a kepek az elsore (barmelyikre mesz jobb oldalon van az hogy dowload 10mp varakozas es tolti is es valahova lementi a fajlt es usb kabel segitsegevel ra teszed a mobilra,
2011. ápr. 26. 19:10
 24/30 7534286 válasza:

[link]

Nekem bejött ez az oldal.

2011. jún. 16. 09:25
 25/30 7534286 válasza:
2011. jún. 16. 09:26
 26/30 Petris válasza:

Sziasztok

én azt értem hogy átmásolom az egyéb mappába és utána, telepítés, csak az a baj, hogy csak annyit ír, hogy másolás - áthelyezés meg hogy nem támogatott fájltípus :S

2011. dec. 13. 18:44
 27/30 anonim ***** válasza:

csináltok egy sima html dokumentumot jegyzettömbben, és beleírjátok ezt: <a href="játékneve.jar">telepítés</a>

Működik. :)

2012. máj. 20. 14:06
 28/30 anonim ***** válasza:

Itt egy videó a pontos html fájlról.

Nem nagoyn foglalkozok ezzel a telefonnal mert nekem androidom van, és sose szerettem ezt a típust. De ha nagyon kéri valaki megírom a kódot egy fájlba és feltöltöm ide.

üdv

http://www.youtube.com/watch?v=mZ7K5DiPMA0

2012. okt. 24. 20:10
 29/30 anonim ***** válasza:

Előzőhöz:

<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UDF-8">

</head>

<body>

<h1>

<p><a href="$$$.jar"><font size="5">Telepítés indítása</a></p>

</h1>

</body>

</html>

Ezt kell html fájlba lementeni és így offline böngészésből lehet a jar-t telepíteni. Akinek sikerült sima fájl megnyitással annak azért mert azon már az újabb szoftver van.

2012. okt. 24. 20:32
 30/30 Gerencsér Roland válasza:

Hello minenki:)

én csak annyit nem tudok hogy hogyan kell elmenteni a játékot és kérlek titeket hogyha tudjátok akkor létszíves leírjátok részletesen nekem hogy mit hogyan kell nagyon szépen kérlek titeket és köszönöm :):)

2012. dec. 22. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!