240*400 as képernyö méretü játékot keress elsö sorban. tudsz bluetooth-on keresztül, vagy usb-s kábelel, illetve, memoria kártyára, kártyaolvasóval teszel fájlokat.
vagy google-vel keress egy samsung forumot.
azért lehetett volna infrája is ennek a készüléknek.
nem tetszik ez a telefon egyébként. )
2009. jún. 15. 08:30
2/30 anonim válasza:
ilyen árba, inkább egy symbianos készülék:)
2009. jún. 15. 08:30
3/30 anonim válasza:
Nem lehet rá csak úgy tenni. Kell egy külön program ami megnyitja az egész telefont, nem csak a multimédia mappákat, ide kell bemásolni a cuccot, utána két féle kóddal frissteni a java rendszerét vagy mi. Bazi bonyolult, és el is cseszheted vele az egész telefont és úgy a garanciája is ugrott. De amúgy nagyon jó telefon. Most vettem
2009. júl. 14. 06:16
4/30 anonim válasza:
Én imádom, nemrég kaptam:) Abszolút pozitívak a tapasztalataim, sokkal könnyebben kezelhető a touchpad-ja, mint más telefonoknak, amiket próbáltam. De mi ez a dolog, hogy nem lehet rá játékot rakni?? Java van benne, miért ne lehetne ugyanúgy letölteni és bemásolni az Egyebek mappába?
2009. nov. 26. 22:15
5/30 anonim válasza:
Sikerült már azóta játékot dobni rá? Tényleg igaz ez a java frissítéses valami?
2009. dec. 8. 11:53
6/30 anonim válasza:
Az enyémre simán lehet rakni, csak belerakom az other files mappába és a telcsin telepítem, ennyi. Jó kis játékaim vannak hozzá, ha valakit érdekel:) Nem értem, hogy másoknak hogy nem ment. Vagy az enyém valami újabb szoftver lehet??? Pár hete kaptam, T-mobileból.
2009. dec. 11. 15:09
7/30 anonim válasza:
A Megváltó ;) Says:
augusztus 3, 2009 at 10:01 am
Szia!
a keresobe beirod h samsung pixon games( a 2 telefon kompatibilis egymassal)
az elso talalatot letoltod, a *.rar-ba van benne vagy 40 jatek, ezeket mind erinokepernyovel vagy a kepernyo aljan kidobott billentyukkel iranyithatod.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. dec. 11. 23:40
8/30 anonim válasza:
12:11-es!!
Engem érdekelne,hogy honnan szerzel rá játékokat. :$
Előre is köszi.
2009. dec. 30. 15:05
9/30 anonim válasza:
sziasztok.
én beírtam a googleba:hogy samsung pixon games. Letöltöttem. rar-ba jött le és tovább?? van rajta 5 mappa. Megnyitok egyet és látom van jar. és jad.-os is. Ráhúztam a telóra az other files mappára és semmi. Nem tesz rá.
Mi a gond? Help!
2009. dec. 30. 15:44
10/30 anonim válasza:
kedves megváltó úr
a 6. lépsében elakadtam. legördítem a portot..és nincs ott semmi, tehát nem tudok kiválasztani semmit sem..le"ok"ézni meg nem engedi ez nélkül..mert kiír valami szöveget
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!