HTC Wildfire S, Samsung Galaxy Ace vagy HTC ChaCha? Indoklás is érdekelne.
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem, mert nagyjából ugyanabban az árban vannak. Szívem szerint HTC-t vennék, mert a Samsungot nem találom megbízhatónak, de nem tudom, hogy mennyire zavaró a 600 mHz processzor (ez a ChaCha-nál 800). A ChaChával pedig az a problémám, hogy 2.6"-os a kijelzője, ami nekem szerintem kicsi lenne. Főként zenehallgatásra, netezésre (azon belül is leginkább Facebookra) és játékra (Angry Birds, Cut the rope, Doodle jump stb.) használnám. Szerintetek melyiket vegyem? Ezelőtt volt egy ZTE Skate-m, amit elhagytam, aminek egyébként a kijelzője annak ellenére, hogy nagy volt, szerintem borzasztó volt, a színek halványak voltak és sokszor akadt ÉS, ami a leginkább zavart, hogy amikor telefonáltam még az arcomhoz sem tettem a készüléket, már bekapcsolt a képernyőzár és utána nem kapcsolt ki, így ki kellett vennem az aksit, hogy megint használni tudjam. Most egy régi Nokiát használok, de húsvétra megajándékoznám magam egy új telefonnal. Szerintetek melyik legyen?2012. febr. 26. 11:41
21/23 anonim válasza:
Tessék itt egy videó is ahol rendesen nekiesnek az Ace-nek :D
22/23 anonim válasza:
Egyik sem! Mindegyik elavult! Szar! Sony Ericsson-T!
23/23 A kérdező kommentje:
Nem, köszi.:)
2012. márc. 19. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!