HTC wildfire s vagy Samsung galaxy gio?
Szia ha a Gio-t választod nagyon nagy hibát követsz el.
nekem is gio-m van. és hát nagyon meg bántam hogy ezt vettem meg...... :C
sokkal jobb a htc wildfire s......
ha mindenképpen a két teló közül választasz akkor a htc-t vedd.
2. vagyok,
most így utólag rengeteg hibái vannak a gio-nak..
egy párat felsorolok:
a rendszer optimalizálatlan és előfordul hogy laggol az egész,,az élő hátteret felejtsd el mert nagyon lelassítja az egész telefont,,az akku benne nagyon gyorsan merül,,az összeszerelés egy nagy NULLA (akárcsak a többi samsung telefoné), egy idő elteltével a hátlap néhol recseg ha meg nyomogatod,a hangerő egy vicc+ elég csúnyán szól,fülessel is halk jel jön ki,,a gio-nak csak 3.2-es a kamerája,videó t is csak 320×240 be vesz fel,, a gio hoz a főzött romok sem vannak valami jól eltalálva szóval egyáltalán nem éri meg az árát.. Én jó indulatból azt mondom neked hogy ne vedd meg a gio-t, ha tényleg csak ez a kettő teló közül akarsz venni akkor htc-t vedd!
De van más választás is pl: Se Xperia Mini, erős hardver,jó külső,a legjobb szoftver támogatottság, ami nem semmi, nemsoká kiadják rá az Ice Cream Sandwich -et úgyhogy tényleg best buy azon az áron.
hát ennyi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!