Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC wildfire s vagy Samsung...

HTC wildfire s vagy Samsung galaxy gio?

Figyelt kérdés
A Wildfire-nek jobb a kamerája, van benne led fotofény. Ám nemtudom melyiket válasszam. Ötletek?
2012. febr. 4. 15:14
 1/9 anonim válasza:
gio! sokkal jobban megéri
2012. febr. 4. 15:14
 2/9 A kérdező kommentje:
esetleg írnál érveket? megköszönném.
2012. febr. 4. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia ha a Gio-t választod nagyon nagy hibát követsz el.

nekem is gio-m van. és hát nagyon meg bántam hogy ezt vettem meg...... :C

sokkal jobb a htc wildfire s......

ha mindenképpen a két teló közül választasz akkor a htc-t vedd.

2012. febr. 4. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nem e kettő közül, akkor xperia mini.
2012. febr. 4. 15:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Kedves 2. kommentelő! kifejtenéd mi a baj a gio-val? köszönöm .D
2012. febr. 4. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem nekem szólt, de elavult proci és úgy összességében is jobb minden pontján a hardvernek az xperia mini vagy a Sony live ezeknél...
2012. febr. 4. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok,

most így utólag rengeteg hibái vannak a gio-nak..

egy párat felsorolok:

a rendszer optimalizálatlan és előfordul hogy laggol az egész,,az élő hátteret felejtsd el mert nagyon lelassítja az egész telefont,,az akku benne nagyon gyorsan merül,,az összeszerelés egy nagy NULLA (akárcsak a többi samsung telefoné), egy idő elteltével a hátlap néhol recseg ha meg nyomogatod,a hangerő egy vicc+ elég csúnyán szól,fülessel is halk jel jön ki,,a gio-nak csak 3.2-es a kamerája,videó t is csak 320×240 be vesz fel,, a gio hoz a főzött romok sem vannak valami jól eltalálva szóval egyáltalán nem éri meg az árát.. Én jó indulatból azt mondom neked hogy ne vedd meg a gio-t, ha tényleg csak ez a kettő teló közül akarsz venni akkor htc-t vedd!

De van más választás is pl: Se Xperia Mini, erős hardver,jó külső,a legjobb szoftver támogatottság, ami nem semmi, nemsoká kiadják rá az Ice Cream Sandwich -et úgyhogy tényleg best buy azon az áron.

hát ennyi.:)

2012. febr. 4. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:
a htc-t vedd
2012. febr. 4. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Htc, de inkább az xperia mini...
2012. febr. 4. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!