X8-on romot cseréltem: 2.3.5 GingerBread MiniCM Alfa 1.7-re! A kapcsolatokkal van problémám, mit csináljak?
Figyelt kérdés
kapcsolatokat nem találja: a sim kártyáról idővel törlődtek a számok, és most ha beírom megint, elmentem azt írja kész, de utána meg azt hogy nincsenek kijelezni való számok. töltöttem le másik ilyen contact appot, ugyan ez, most mit csináljak hogy el tudjam menteni a számokat? <gyári kernel de gondolom ez nem gond>2012. febr. 25. 17:17
1/1 anonim válasza:
Be van kapcsolva, hogy megjelenítse a SIMkártyán levő kapcsolatokat? Elég fura, csak úgy törlődni nem szoktak a kontaktok. Máskor szinkronizáld Gmail fiókkal.
Ha ilyen gondjaid vannak a rom-al akkor keress egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!