Nokia N9 vs SE Xperia Arc S?
Most nézem a T-mobile oldalán, hogy a 2 ugyanannyiba kerül. Innentől fogva Arc S-et mondom egyrészt, mivel a MeeGo csak egy melékvágány a Nokia számára, másrészt pedig, mert lényegében ugyanazt nyújtja az Arc S, csak egy egész kicsit többet mindenből. A kamera pedig mindkettőnél nagyjából hasonló sebekből vérzik, de persze, ha fotózni akarsz mobillal, N8-ban kezdesz gondolkodni.
Ha komolyabb dolgokra akarod használni, és nem játszani rajta, vagy ezerféle alkalmazást telepíteni, illetve megvagy az android market nélkül, akkor az N9 tökéletesen kielégíti az igényeidet, jóval szabadabban bele lehet nyúni, és talán könnyebben, jobban is kezelhető, gyorsan megszerethető rendszer. Ha viszont az android előnyeit akarod élvezni... Na lényeg a lényeg, nem a vas, hanem a rendszereik között kell választanod, te tudod, mire van szükséged.
N9 tulaj vagyok és hidd el, jó érzés kilógni a sorból!:D
Érzed a telefon egyediségét, szépségét, a kezedbe veszed és elvarázsol, nem tudod letenni sem!:)
Sonyt nem vennék, mert én sok rosszat hallottam róla és az androidtól írtózom. Mindenki mondja, hogy a MeeGo egy halott platform. Lehet gyerekek, de hogy naponta jönnek ki az alkalmazások, az is biztos!! Nem felesleges ökörségek, mint a marketen. Hanem Jól megtervezett, igényes appok. Semmi pénzért nem cserélném le és imádom!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!