Mikor lesz Ice Cream Sandwich Xperia Ray-re?
Figyelt kérdés
Már nagyon várom a frissítést, alig 1 hónapja van meg a telóm, és nem nagyon értem még ezt az androidos frissítést. :/2012. febr. 25. 17:11
11/19 anonim válasza:
Jelen állás szerint 1 hónap, de bugosat nem fognak kiadni.
Az alfa verziót is azért adták ki, hogy akinek van kedve tesztelhesse...
12/19 A kérdező kommentje:
És a mai nap kiadták. Compainról letudtam tölteni.. :)
2012. ápr. 23. 20:36
13/19 YourDestiny válasza:
Az még mindig csak egy nagyon bug-os Alfa. Pillanatok alatt leeszi az akkut.
14/19 A kérdező kommentje:
PC Compain jelezte, hogy szedjem le. Most akkor mit csináljak? :/
2012. ápr. 23. 21:24
15/19 anonim válasza:
Ha a companion jelzi az nem hinném, hogy alfa lenne.
Ha gondolod vár néhány napot...
16/19 YourDestiny válasza:
Nézd meg a verziószámot, van-e benne Alfára, Bétára utaló betű. Családon belül is van egy Ray, ami néhány napja új rendszerfrissítést jelzett, de az is Alfa. Azt olvasni róla, hogy borzasztóan eszi az akkut. Szerintem ne erőltesd. Nem olyan rossz az a 2.3.4., hogy annyira szabadulni kelljen tőle minél hamarább.
17/19 anonim válasza:
Május közepén T-Mobile-os RAY-re semmit nem ajánl fel a PC Comp, ha erőltettem se! Pedig már olvastam fórumon, hogy van aki már leszedte RAY-re a 4.03-as v. 4.02-es verziót! Hogy vaze????
19/19 anonim válasza:
Elvileg most jött ki a hivatalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!