Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a velemenyetek az erintokep...

Mi a velemenyetek az erintokepernyos telefonokrol? Nagyon erzekenyek? Meddig birjak? Tudtok olyan esetrol akinek regota erintose van problemak nelkul?

Figyelt kérdés
a valaszokat elore is koszi
2009. jún. 6. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
A barátom tapasztalata és a sajátom: Mikor telefonálok, a képernyőhöz ér a fülem, akkor gyakran kihangosodik. Ha olyan helyen vagyok, borzalmasan kellemetlen.Én lecseréltem a telefont és a barátom is ezt tette. Két aksi jár hozzá, gyakran kell cserélgetni. Nekünk nem vált be.
2009. jún. 6. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak valószínűleg kínai telefonja, nem megbántásból mondom, csak ahhoz szoktak két akksit adni.

Nekem Samsung S5230-as van, telefonálás közben automatikusan lezárja a képernyőt, akksija kb. 5-6 napot bír, és baromira jó kezelni, személy szerint nem is kéne már hagyományos.

De mindenki saját maga döntse el.

2009. jún. 6. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az egyik valóban egy kínai telefon volt, a másik viszont Sony Ericsson.
2009. jún. 6. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem Nokia5800-m van ilyen kihangosítós letevős izé még nem fordult velem elő. Van benne egy iylen védelem, mikor telefonálsz (vagy a kiskönyvébe vagy vmelyik weblapon kifejtik részletesebben is h hogy működik), Képernyőjét nem nyomogatni kell, hanem csak ÉRINTENI és nem belekarcolni a ceruzával, hanem érinteni. Nekem semmi bajom nincs vele... Az elve hasonlít a touchpadokéhoz.
2009. jún. 6. 12:56
 5/6 anonim válasza:
SE P1. Nekem nagyon bejött. A képernyő jól bírja, pedig a stylus-t csak akkor használom, ha valamit írok. Nekem még nem fordult elő, hogy a fülem elállította volna. Az akksim is jól bírja, pedig a BT folyamatosan be van kapcsolva.
2009. jún. 6. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:

"A barátom tapasztalata és a sajátom: Mikor telefonálok, a képernyőhöz ér a fülem, akkor gyakran kihangosodik. Ha olyan helyen vagyok, borzalmasan kellemetlen.Én lecseréltem a telefont és a barátom is ezt tette. Két aksi jár hozzá, gyakran kell cserélgetni. Nekünk nem vált be."

ezért találták ki a távolságméröt. de biztos csöves telefon volt hogy még az sincs benne

2009. jún. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!