Nagyon tetszenek az LG KP500 Cokkie es szeretnek vasarolni egyet! A kerdesem az lenne, hogy mi a velemenyetek/tapasztalotok az erintokepernyos telefonokrol?
illetve maga az lg-rol?
a valaszokat elore is koszonom:)
Tesómnak LG KP 500-a van nekem NOKIA 5800 az árkülönbség meglátszik... A nokia tényleg jó érintőképernyős, relatív normális sebességgel.
Az LG-n belaggol egy normális videó, az album görgetése is érdekes, sokszor, ha gögetni akar úgy érzékeli, hogy kiválasztott egy képet. Az éritnő képernyőja sem olyan érzékeny, mint az 5800-nak. De akinek egy olcsó és érintőképernyős mobil kell, annak megéri megvenni.
A számítógépes adatmásolás is még megér 1-2 szót... LG kemény 400 KB/seccel másolt szemben a NOKIA 4,5 Megabájtjával...
Tehát ha van több pénzed, akkor érdemesebb megvenni a nokiát, de ha csak lg-re van, akkor az is ki tudsz szolgáli 1-2 évig biztosan.
Az érintőképernyőt megszokni nem nagy cucc, én másnap reggel, miután a telefonom megkaptam már a régi telefonom kijelzőjét is nyomkodni akartam:D
tapasztalatom szerint műszakilag gyengék az LG-k, max 1 évre vannak kalibrálva, utána mindenféle zavaró, bosszantó hibák jönnek elő.
ha van rá keret, inkább válassz mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!