Galaxy Ace vagy Sony Ericsson Live With Walkman?
Figyelt kérdés
Melyikkel járnék jobban? Nem vagyok egy kocka típus mert eddig inkább csak telefonálásra, sms, fotó, meg wapozásra használtam a telómat. A régi telómnak betört a kijelzője és venni akarok egy újat.2012. febr. 21. 08:42
11/12 anonim válasza:
" de nekem most az, hogy 1,0 Ghz-es
procija van, nem sokat számít"
Látom nem nagyon értesz hozzá, nem a gigahertzek szàmítanak, hanem az, hogy egyik armv6 a másik armv7.
Ace-re emiatt frissítés nem lesz több (android 4) stb.
De ha neked jó egy olyan teló ami már több, mint másfél éves konstrukció, drágábban, mint egy generációval fejletteb teló...
Legalább ne vezesd félre a kérdezőt...
12/12 anonim válasza:
Utolsó:
Egyeseknek elég a galaxy név legyen a telóra írva, baromi drágán is megveszik a xart.
Komolyan a galaxy név lassan jobb kábítószer lesz már, mint mondjuk az lsd és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!