Melyikkel járnék jobban? Nem vagyok egy kocka típus mert eddig inkább csak telefonálásra, sms, fotó, meg wapozásra használtam a telómat. A régi telómnak betört a kijelzője és venni akarok egy újat.
Ha venni akarsz akkor ne ezeket. Sony Ericsson Xperia Ray és Neo jobban megéri a pénzét.
2012. febr. 21. 08:59
2/12 Nyúlós lónyál válasza:
Live. Az Ace borzalmasan rossz készülék, túlárazott, elavult. Kiszúrják az ember szemét a nagy kijelzővel és a 800MHz-es procival, persze azt már elfelejtik odaírni, hogy a kijelző a legolcsóbb TFT panel, kegyetlenül alacsony felbontással, a proci pedig régi őskövület. A két készülék nem egy kategóriába sorolandó...
2012. febr. 21. 09:49
3/12 anonim válasza:
hát azért én nem nevezném azt nagy kijelzőnek :) Az ma már 4,3 inchnél kezdődik
2012. febr. 21. 10:11
4/12 anonim válasza:
A Live jobb, de nem éri meg. 10 ezerrel olcsóbban ott az Xperia Mini, ugyanazt tudja, drágábban pedig a már említett Ray és Neo.
2012. febr. 21. 10:13
5/12 anonim válasza:
Az ACE nálam hibátlanul működik. ÉS még szép is.
2012. febr. 21. 12:13
6/12 anonim válasza:
Lehet, hogy hibátlan, de attól még elavultnak számít...
2012. febr. 21. 12:49
7/12 anonim válasza:
Haverom vett Sony LIVE-ot 36.000-ért, nekem meg ace van, ami 50.000 volt. Az árát én is sokallom kicsit, főleg hogy 278 MB RAM van benne. Ha hardvert nézzük, mindenképp a Sony Ericsson, attól függ mire használod. Mikor mobilt vettem láttam olcsóbb sony-t, de nem tetszik a sonys menü, meg a kezelése se, szerintem Ace-nek egyszerű, jó menüje van, de mondom izlés kérdés, én pl nem nagyon játszok mobilon, szóval amire használom megfelel.
2012. máj. 10. 11:49
8/12 anonim válasza:
"Mikor mobilt vettem láttam olcsóbb sony-t, de nem tetszik a sonys menü, meg a kezelése se, szerintem Ace-nek egyszerű, jó menüje van, de mondom izlés kérdés, én pl nem nagyon játszok mobilon, szóval amire használom megfelel."
Ez elég vicces amit írsz. Bármire le lehet cserélni ezt a menüt a marketről, ha nem tetszik. Van kb. 100 féle launcher a marketen, akár még 3d-s is, pl. az spb shell.
Emiatt gyengébb telefont venni...
2012. máj. 10. 12:20
9/12 anonim válasza:
05-10 12:20
Nem csak emiatt vettem, maga az egész telefon, a kinézete is jobban tetszett, lehet sokan azt mondják nem érte meg, de nekem most az, hogy 1,0 Ghz-es procija van, nem sokat számít, ez is nagyon gyors :)
2012. máj. 13. 10:16
10/12 anonim válasza:
Ja hát ha a kinézet az elsődleges...
Fele áron van ugyanilyen tudású teló, mint az ace (alcatel ot 990).
Ugyanannyiért pedig messze nagyobb tudádú (alcatel ot 995).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!