Ismered at ot 606-os telefont? Mennyire megbízható? Véleményed róla?
Figyelt kérdés
most aktuális egy új telefon nekem és mindenáron qwerty billentyűset szeretnék.....2012. febr. 19. 20:29
1/6 A kérdező kommentje:
alcatel ot 606-ra gondolatam bocsi az elírásért.
2012. febr. 19. 20:30
2/6 anonim válasza:
Nem egy nagy telefon, nekem régen olyan volt.. Szaggatt ha a menübe gyorsan lépkedsz , meg bárhol is. üzenetirásra joh, de face meg ilyen az nem nagyon a kis kijelzö miatt... Ha neked ez tetszik akkor vedd meg. nemtudom mennyi az ára, h lehet e kapni ujonnan, én még 1 éve vettem 13000 forintért, persze ujan... szerintem ez lehet a legolcsobb és leggyengébb qwertys telo is egyben, persze ilyen ár mellett nem is kell mást várni ( a régi árhoz viszonyitva) . lehet még venni qwerty s telot olcson , csak az nem kicsusztathatos, mint ez.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem az ár a lényeg, hanem hogy qwerty billentyűs legyen én tetsszen nekem!
2012. febr. 20. 14:25
4/6 anonim válasza:
hát akkor joh bocs h irtam rola véleményt , akkor minek kérdezted meg?
5/6 anonim válasza:
akkor ott az sony ericson xperia mini pro, nokia c3 ,
6/6 A kérdező kommentje:
Jó hogy írtál véleményt azt megköszönöm legalább mostmár tudom, hogy mik a gyengéi a telefonnak. Még a bb curve is tetszik!
2012. febr. 20. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!