Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows phone 7 vagy Android...

Windows phone 7 vagy Android a jobb?

Figyelt kérdés
érveket kérek! légyszi irjátok le hogy melyik miert es miert nem jó
2012. febr. 17. 21:24
1 2
 11/17 Nyúlós lónyál ***** válasza:
4GS nincs. Viszont abban igazas van, hogy az 1.2 GHz sok lehet. 1 fölött már sok a hibalehetőség ennél a procinál.
2012. febr. 18. 19:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Az android szabadabb. Phone 7 stabilabb.

Viszont én az androiddal megszívtam mert intenzív használattal 1,5 nap azt lemerül. Ha sűrűn telefonálsz akkor ne vegyél androidost. Inkább Phone 7, vagy Symbian.

A döntés csak rajtad múlik, az ember saját hibáiból tanul.

Nagyon nem értek hozzá, ezek csak tapasztalatok. De ha veszel egy Nokiát az biztos bírja 2-3 évig, az akkuja pedig biztos tovább bírja 1,5 napnál.

2012. febr. 19. 00:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem bírja semmivel tovább az akku, ha használod...
2012. febr. 19. 02:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Az akku valóban nem bírja tovább egyiknél sem. Intenzív használat mellett szinte minden okostelefon lemerül 1 napon belül, rendszertől függetlenül. Ha kíméled, max. 2 napot bír.

Egyébként én wp7 párti vagyok, az optimus 7-emet nem cserélném le egy androidos készülékre sem.

Amikor a wp7-et választottam, egy gyors, stabil, megbízható, villámgyors, akadásmentes és egyszerűen használható rendszert kerestem, ami egyben stílusos és elegáns is.

Nem csalódtam benne.

Megjegyzésként még leírom, hogy ne dőljön be senki az androidos készülékek specifikációinak (2 és 4 magos processzorok, 1 giga memória, stb.), mert a wp7 ezek nélkül is képes villámgyorsan és akadásmentesen futni, nemúgy mint az android.

2012. febr. 19. 20:00
 15/17 A kérdező kommentje:

nem! nekem 2.2 cee volt font a mostani cm7 előtt

1000 mhz-n futott játékoknál 1,2-n a legoptimálisabb órajel-feszültségen(setVsel)

de még így is laggolt néha...

én aztlátom hogy a zártság jobb

pl most a lumia 800 nagyon bejövős nállam

az apple mag...pfff.... annyiert megszerzem a C-s jogsit...

meg nembeszelve arrol hogy feleannyiert kapok ugyanolyanjó telefont

2012. febr. 19. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:
talán, ha nem egy pár éves, akkor sem csúcskategóriás telefont akarnál befogni mindenre, még meg is tudnál barátkozni a droiddal. Érdekes, S2-m van, van rajta minden anyám kínja, és soha semmi nem szaggat..
2012. febr. 21. 01:00
 17/17 anonim ***** válasza:
S2 a legrosszabb telefon a felső kategóriából nem mondom hogy rossz de ennyi pénzért a HTC sokkal jobbak de még a sony arc is stabilabb a Samsung nem tud gyári romot csinálni mármint ami stabil is... melegszik a telefon ráadásul volt olyan hogy be kapcsolom és befagy. Android annak jó aki szeret belenyúlni a romba ,kinézetbe és mindent ingyel akar vmi torrent oldalról. De 1 wp7 vagy ios sokkal stabilabb és többet kihoz ugyanabból a prociból mint a android
2012. márc. 26. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!