Samsung Galaxy Mini-t Hogy lehettne egy kicsit feldobni?
Figyelt kérdés
Hát valami amitöl többet tudna vagy valami ilyesmire gondoltam.Vagy esetleg gyorsítani.2012. febr. 16. 22:11
1/4 anonim válasza:
Ne nagyon dobáld és cserélj ROMot, sok leírás van a neten..
Keress rá.
2/4 anonim válasza:
Töltsd le Android Marketből a Launcher Pro nevű programot. Gyorsítani nem hiszem hogy tudod vele, de jól személyre szabhatod, ha így értetted azt, hogy "feldobni".
3/4 anonim válasza:
nekem is galaxy minim van :) Én úgy szoktam feldobni, hogy rakok be tökjó háttérképeket! :D Így kell: Marketen beírod h live wallpapers -> letöltetsz egy ingyeneset, amelyik neked tetszik -> ha letöltötted, menj a főmenübe -> Nyomd meg a bal oldalon levő gombot -> nyomj a háttérkép ikonra -> ott live wallpapers -> válaszd ki amit letöltöttél!
Kívülről én ízlésesebb matricákkal díszítem :)
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó elötti kössz így jobban néz ki, utolsónak is köszönöm.:-)
2012. febr. 18. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!