11/21 Nyúlós lónyál válasza:
Nem mondod? Ezt eddig is tudtam, nem is azért írtam, hogy ne vegyen, mert nem erősebb...
12/21 anonim válasza:
amennyivel drágább, annál erősebb, ráadásul újabb, tovább lesz rá valesz támogatás stb. én is gondolkoztam hogy 4 vagy 4s, de a 4 annyival nem volt olcsóbb, hogy egérje ár/arányban.
13/21 anonim válasza:
akadjatok már le a 4S-ről. A kérdésben 3G és 3GS van. Szerintetek akkor van pénze 4S-re?
14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! de gha már igy szóba jött a 4s a legolcsobb 4s mennyibe kerül használtan hiba nélkül?
2012. febr. 17. 13:39
17/21 anonim válasza:
drága
Hardveraprón 50-ér szerválhatsz egy ugyanilyet a felesleges extra tartozékok nélkül
18/21 Nyúlós lónyál válasza:
Teljesen mindegy mit linkelsz be, úgyis drága lesz. Mindenki tudja, hogy az iPhone elsősorban a nem normális árakról híres.
19/21 anonim válasza:
ma 21:54
Hülyék lennének olcsóbban adni, ha a sok hülye így is megveszi :D
20/21 anonim válasza:
ha huzamosabb ideig használnátok és nem csak nyomnátok a rizsát megértenétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!