Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a különbség a két iphone...

Mi a különbség a két iphone között?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem , h mi a különbség pl az iphone 3 g v 4g és az ipod touch között? Néztem az ipod touch ot ujan 60 ezer és olcsonak véltem? akkor most mi a különbség?
2012. febr. 8. 16:38
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsi sima Iphone 4 nem 4g *
2012. febr. 8. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:

iPhone 3G és 3GS között kinézetre nincs különbség, csak utóbbi hardwere erősebb.

iPhone 3G, 3GS és 4 között már van kinézetre is különbség, új dizájn, plusz hardwere jobb, kijelző felbontása, kamera stb.

iPod touch-csal nem tudsz telefonálni, csak egy médialejátszó wifivel.

2012. febr. 8. 16:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezért volt különbség a touch ára és a 3g , 3g s , árához képest. értem, köszönöm!:d
2012. febr. 8. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:

1. iPhone 3G(S)-t már ne vegyél, a legolcsóbb Androidos is jobb nála.

2. Az iPhone 4 hardvere sokkal erősebb->gyorsabb, nagyobb felbontás, pár új funkció, stb.

3. iPod Touch 4 szinte ugyanaz, mint az iPhone 4, csak nem tudsz vele telefonálni.

2012. febr. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!