Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » E-bay-en hogy kell vásárolni...

E-bay-en hogy kell vásárolni mobiltelefont?

Figyelt kérdés
Nagyon sok drága telefont látok 20$ környékén. Segítene nekem valaki keresni 100$-ig android vagy Ios telefont amit Magyarországra is kiszállítanak? Soha nem használtam még e-bay-t, nem értek hozzá
2012. febr. 14. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Elsőnek regisztrálni kell az e-bay-re és a pay-palra (ami a bankon keresztül megerősítést kér).

Csak ezután tudsz neki kezdeni a vásárlásnak.

Új termék vásárlásnál örök szabály ha nem akarsz pofára esni:

- Csak boltnál vásárolj.

- Csak olyantól akinek az értékelése minimum 98% (legalább 2000 értékelés után).

Elvileg nagy gebasz nem lehet, mert ha gond van a termékkel, akkor vissza kérhetsz pénzt

2012. febr. 14. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100$ alatt nem találsz ios-t, csak valami törött, vagy hibás szemetet. Androidból is csak igen ratyit fogsz ennyiért halászni. Amúgy kell csinálni egy paypal account-ot, amire pénzt kell utalni. És úgy kell fizetni. De a szállítás díját még számítsd rá, ami nem kevés. Inkább ne az ebay-ről vegyél ennyiért telót, mert így nem éri meg. A drága telónál a 20$ meg a kikiáltási ár. Arra még ráfognak licitálni
2012. febr. 15. 00:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy Telenor One Touch-ot. 25-ér megkapod újonnan kártyásan
2012. febr. 15. 00:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Drága telefont 20$-ért, hogyne...

Szerintem amíg ennyire fogalmad nincs az Ebayről ne vágj bele ilyesmibe, mert csak átvágnak, vagy megszívatod saját magad.

Olvass utána a dolognak jó alaposan, nézelődj pár hónapig és max utána... De inkább vegyél itthon újonnan egy normális telefont, hidd el így jársz a legjobban...

2012. febr. 15. 05:54
 5/7 anonim válasza:
pénzért
2012. febr. 15. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha az ár mellé oda van írva hogy BID, akkor az licitálós.

Azaz a licit végén az nyeri aki a legtöbbet kínálja érte, így IOS mobil ára nem marad $20 vagy $100 alatt sem az aukció végére.

Előbb ezeket olvasd el:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha nem értesz valamit csak akkor kérdezz ha már rákerestél a googlen és nem találtál legalább 10 (többnyire száz) találatot és végigolvasva se lettél okosabb.

A kérdésed alapján meg se próbáltad.

2012. febr. 15. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
ezek mellett még számíthatsz arra is, hogy vámon fennakad, ha eu-n kívülről rendeled. jártam már úgy.
2012. febr. 15. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!