Szeretnék egy mobiltelefont vásárolni. Milyen márkát válaszak?
Ha sok pénzed van: Sonim (NEM SONY ERICSSON!!!) A lehető legkitartóbb telefon!
Ha munkába kell: Nokia
Ha zene, stb: Sony Ericson
ne nokiát,hiába tartós,software-ileg lósz*r..symbiant nevegyél..
samsung jó döntés
Hát már megbocsáss, de a leírás, amit adtál, sokra nem vezet... Most akkor honnan tudjuk, hogy az időseknek szánt gigagombos telefonokat(?) ajánljuk, vagy valami szuperokos Androidot? Én az egyszerűbb telefonokat nem szeretem, ezért a helyedben kipróbálnék valami újat. Adok egy kis leírást a ZTE Blade -ről, pro és kontra egyaránt van benne.
ZTE Blade: először talán meglepő, hogy olcsó és ehhez képest elég okos Androidos masina. Be kell vallanom, igen jó készülék. A kijelzője viszonylag szép. Sok helyen olvashatjuk, hogy a processzora nehezen birkózik meg a kijelzővel - ezt hétköznapi használatnál nem lehet észlelni. Érintésre gyorsan reagál. Az alap billentyűzetet érdemes lecserélni GO Keyboardra (ez nem a Blade bűne, hanem az alap Androidos billentyűzeté). A gyári füles vadiújan is csak átlagos teljesítményt nyújt és sajna gyorsan feladja a szolgálatot. Ezt is érdemes tehát lecserélni. Ha nem játszol a telón túl sokat, az akksi 1-2 napig bírja átlagosan. Sajnos előfordulhat olyan is, hogyha túl sok program van rajta, bekapcsolásnál nem képes mindet betölteni (vagyis olyan, mintha az alkalmazást fel sem telepítetted volna), és a névnegyeid sorsa felől is dönt - szerencsére nem véglegesen. Ilyenkor aztán kapcsolgathatod ki-be mint állat, hogy végre megjöjjön a kedve és visszarenoválja a saját tartalmát. Nekem most ilyenem telefonom van, és nincs túl sok panaszom rá, de... eluntam. Unom, hogy a játékok háromnegyedét nem képes futtatni, mert a hardvere és a processzora nem valami erős, így a játékok világa jelentősen lekorlátozódik. Ha fontos számodra a játék, Blade -t ne vegyél. Amúgy nagyon ajánlom mindenkinek, aki Androidot szeretne és nem tud vagy nem akar kifizetni érte százezer Forintokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!