Miért fagy ki mindig a Samsung Galaxy S Wifi 5. 0-ám?
Figyelt kérdés
Általában alkalmazások közben, és úgy, hogy nem reagál semmire, úgyhogy akkor csak úgyhagyom, és pár óra múlva vagy azért javul meg mert lemerült az akksi, vagy azért mert magától kilép az aktuális alkalmazásból. Nemtudok vele mit csinálni, kikapcsolni nem lehet, fix hátlapja van, úgyhogy az akksit se tudom kivenni. 2.3-mas android van rajta 1 hónapos, úgyhogy nemhiszem, hogy hardveres probléma lenne.2012. febr. 14. 19:45
1/7 anonim válasza:
Android specialitás...
Vettél volna iPod tácsot.
2/7 anonim válasza:
milyen alkalmazások közben fagy le? nekem semmi baja nincs. tegyél egy task-killert. és javaslom, hogy rakj rá valami launchert mert a gyári android tényleg ratyi.
és az előző hozzászólónak: százszor jobb, mint az ipod.
5/7 A kérdező kommentje:
van rajta task killer, és akármilyen alkalmazás alatt ki tud fagyni, nem csak azok amiket én töltök le, hanem gyáriak is. pl a múltkor a böngésző fagyott ki, előtte a zenelejátszó, úgyhogy nemtom mi baja van...
2012. febr. 21. 20:03
6/7 anonim válasza:
Nekem épp reggel fagyott le... a facebook alkalmazás. Remélem mire hazaérek helyreáll...
7/7 jono16 válasza:
nekem az érintő panel fagyott le csak a nyomógombok mükszenek.mit csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!