Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kiutazáskor Amerikában érdemes...

Kiutazáskor Amerikában érdemes e telefont venni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Idén utazom Amerikába és szeretnék venni egy iphone 4s-t és egy laptopot, a kérdés az, hogy amikor jövök haza repülővel, akkor nem lehet e ebből valami galiba? illetve, amerikában csak a "factory unlocked" tehát függetlent érdemes venni, hogy tudjam használni a kártyámat itthon is, ha jól gondolom... Itthon sajna minden baromi drága és mivel megyek ki gondoltam veszek, mert olcsóbb sokkal. Mondjuk remélhetőleg erősebb lesz a Ft is. Jah és lesz új modell idén, nem jelentette be az apple?
2012. febr. 14. 03:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat
2012. febr. 16. 18:27
 12/12 anonim válasza:

Sziaa,

Nem tudom nézed-e még az oldalt, de érdekelne, hogy sikerült-e végül független telót(iPhone) venned. Én is utazom a közeljövőben, hosszabb időre. Jelenleg van egy kis "ócskább" Nokiám, ami nem is valószínű, hogy működni fog kint, így nálam is tervben van a kinti telefonvásárlás (plusz laptopom is már lassan 5 éves lesz, így azon is gondolkoztam,de ez majd attól függ belefér-e a keretbe, a telefon lenne fontos a kapcsolattartás miatt).

2014. ápr. 11. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!