SOS! Android szoftverfrissítésnél hiba történt, és a telefont visszaállítási üzemmódba kéne tennem, de nem tudom hogyan?
Lenyomom a hangerőgombot, a home gombot (az a középső ugye?) és a bekapcsolásgombot, de csak simán bekapcsol, nem csinál semmit. Egyszerre kell őket lenyomni? Vagy hogyan?
Segítsetek bajban vagyok!
köszönöm
kapcsold ki, utána vissza, ha nem jó továbbra sem akkor dobd ki, enni volt a telefon
ezért kell ilyen sz.arokat venni
Samsung Galaxy 3 a telefon, és Kies-sel próbáltam a hivatalos verziót frissíteni, de közben megszakadt, leírta a vészhelyzeti helyreállítás kódját, és kérte, hogy tegyem visszaállítás módba (3 gombos cucc), és kezdjem elölről.
Na de időközben ez sikerült, viszont nem folytatta így sem, vagyis ezután sem lett jó. Elvileg tönkre kellett volna mennie a telefonnak, de az enyémnek semmi baja.
most ki fogom írni ezt még 1 kérdésbe, hogy miért nem megy a frissítés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!