Mi lehet a probléma? (galaxy ace )
Figyelt kérdés
Letöltöttem a fruit ninja új részét, feltelepítem elindítom játszok vele minden jó. De miután kilépek és elindítanám bejön a loading képernyő rezeg kettőt a telefon és magától kilép.Van erre valami megoldás? Már kb. 15x felraktam, letöröltem de mindig ez van..(fruit ninja puss in boots nem eredeti)2012. jan. 19. 19:09
2/8 A kérdező kommentje:
Nem.Írtam, hogy nem eredeti. De viszont haverjaimnak akiknek én küldtem át az apk-t nekik működik rendesen.
2012. jan. 19. 19:25
3/8 anonim válasza:
Nekem meg a roll a joint csinálja néha ezt.Nekem se eredeti.Valszeg ez a baj.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem ez a baj mert rajtam kívül 3 haveromnak megy ugyanez a file amit én töltöttem le és küldtem el mindenkinek.Emberek tanuljatok már meg olvasni..
2012. jan. 19. 19:48
5/8 anonim válasza:
Eddig én válaszoltam a kérdésedre csak, úgyhogy valószínüleg te nem tudsz olvasni:)
6/8 A kérdező kommentje:
Nem csak rád vonatkozott.Elég sok ember használja ezt az oldalt rajtad kívül is, és gondolom nem te voltál az egyetlen aki ezt elolvasta.Itt lezártam a témát.Szia!
2012. jan. 19. 21:19
7/8 anonim válasza:
Én csak segíteni szerettem volna ezért tettem fel néhány kérdést.
Szia
8/8 anonim válasza:
csinálj egy hard resetet a telon mert a com.android hibánál csinálja ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!