Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire S vagy BlackBerry...

HTC Wildfire S vagy BlackBerry Curve 9360? Indokoljatok is légyszi.

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt inkább az OS a kérdés, hogy neked mire kell.

Android jó munkára is, és játékra is, BB viszont szinte csak munkára, arra viszont jobban, a fizikai QWERTY billentyűzet miatt.

Wildfire S helyett viszont rögtön ajánlanék egy jobbat, ráadásul olcsóbbat: Xperia Mini.

Nekem is Wildfire S-sem van, nincs vele bajom, de ha a Mini-hez kéne hasonlítanom, akkor a HTC egy Wii a Mini meg egy PS3.

2012. febr. 11. 22:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazából csak mindennapos használtra és zenehallgatásra kell. Nem munkára. Szóval azt hiszem a HTC lesz, főleg, hogy ez olcsóbb is mint a BB.

Köszi a tippet, de nem szeretném az SE Mini-t. Mások is ajánlották már, de nekem valamiért nem igazán szimpatikus. Egyszerűen nem illik hozzám. Tudom, hogy jobban megérné de mégsem szeretném. :S

Köszönöm a segítséget! :)

2012. febr. 11. 23:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Megértem, én is inkább Wildfire S-t vettem helyette, mert jobban bejön, hiába gyengébb.

Ami kell program az elindul rajta, casual játékok is mennek akadozás nélkül, zenehallgatásra is jó, szóval ha nem kell komolyabb dologra, akkor bőven elég.

2012. febr. 12. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!