Szerintetek mi a legjobb okostelefon márka?
A 90e annyira nem drága. De 70re levihetik..
Az is csoda, hogy tudják tartani a tempót most a többi wp7-el.
Samsung és a Sony (nem Sony Ericsson, ha nem az új Sony Mobile). A Samsung a Google Galaxy nexussal hatalmasat alkotott, de a két Galaxy S is nagyon jó (Galaxy S és S II).
A Sony pedig hatalmas szériát nyitott szerintem a Xperia U, P és S telefonokkal.
Az Apple nem szívleltem, elég sok hiba van, de azért jó. Csak meglátjuk mire megy Steve Jobs nélkül...
Ilyen sorrendben:
Sony
HTC
Samsung
Amit a Samsung elront alsóbb kategóriában, (Ace, Mini...) ott a Sony elég jó telókat gyárt (Tipo, Live, Mini pro). Viszont tényleg lemaradtak az "atomerőművek" gyártásában, a többmagos készülékekkel de ettől függetlenül még lehetnek jók, persze azért az S3-on nehéz túltenni. Apple-t nem szeretem, biztos jó meg minden, na de ennyi pénzért ne röhögtessenek már, autót veszek belőle... HTC-ről sok jót hallok és ahogy elnézem, valóban jó gyártónak mondható. Nokia kezd talpra állni, de ez a különcködés, hogy CSAK WP telókat gyárt, nem hiszem hogy jó ötlet. A Sony is próbálkozott Simbyannal, WP-vel (Vivaz, X2) de mellette Androiddal is (főleg). Na szóval az árat is figyelembe véve, nálam a következő a sorrend:
Sony-HTC-Nokia-Samsung (ezek termékeit még megvenném) Apple-Alcatel (elgondolkodnék a vételen) ZTE, Huawei és egyéb kínai nálam a tiltólista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!