ZTE Blade telefonom van, és kb. egy hete bekattant. Csinálok képet vele, de mikor felszeretném tölteni, ugyanúgy mint azelőtt a gépre a képeket, eltűnnek. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom hova, de nem csak akkor nem mutatja amikor a gépre van csatlakoztatva, hanem miután leveszem róla, azután már nem is mutatja őket a telefonon sem... Egész eddig jó volt, kb. egy hete meg meghül*ült.!:S
Lenne még egy kérdésem ugyanezzel a "drága" telefonnal kapcsban. Az Android-nak akkor is kellene működnie, ha csak Wifiről vagyok csatlakoztatva, márpedig nekem hiába van google fiókom, és hiába vagyok wifiről neten, egyszerűen nem kapcsolódik, és nem is működik.
Valamelyik problémára megoldás, vagy ok, hogy miért nem működik? Köszi előre is
2012. febr. 7. 16:55
2/2 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs.:s azt hogy tudom megnézni?
2012. febr. 7. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!