Elszált az SE X8-am? Lehet még segíteni rajta?
Van egy "SE X8" telóm "GingerXperiaV24B" - rommal..Tökéletesen működöttt addig amíg "Recovery"-ben telepítettem ezt a kernelt: "update-rom-chargemon+vold++AlfsKern.v2"..amilyen hülye vagyok nem csináltam "factory reset"-et, és amikor újra indítottam a telómat nem jutott tovább a "Sony Ericcson" felirattól...Próbáltam újra telepíteni a "Sony Ericsson PC Companion" -el de nem sikerült mert hiába nyomkodom a "Vissza" gombot a telómon, nem akar elindulni a frissítés..Amikor pedig rádugom USB-re vagy töltőre akkor elkezd villogni a zöld kis led ..
Ez lenne a problémám..Ha valaki tud segíti kérem segítsem...Előre is köszönöm.. :/
Kernelt flashtool-al kell telepíteni, ha nyitott a bootloader.
Most már a gyári romot is azzal lehet visszatenni.
SEUS-t (Sony Ericsson Update Service) letöltöd, kiválasztod a telefonod a listából, és követed az utasításokat. Ez oldotta meg az én problémámat is. kikapcsolt, bootloadernél lefagyó telefonnal is működik.
Visszaállítja az eredeti rendszert (a 2.1-et).
flashtool-t leszeded, letöltöd a hozzá való kernelt (lehet full csomagot, pl t-mobile..stb)
betallózod a fájlt (jobb oldalt ne kattins csak a bal oldalira), rádugod a telefont flash módban és vársz majd örülsz :D
Elüzühöz.
persze minden adat törlődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!