Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes iphone-t venni?

Érdemes iphone-t venni?

Figyelt kérdés

Le akarom cserélni a telefonomat mert már régi és kezd tönkremenni.

Nem igazán tudom milyen, de elvileg sokat tud:S

2009. jún. 1. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

21:33 én meg nem azt mondtam, hogy azt mondtad, hogy semmit sem tud:) hanem az, hogy te nem tudod kihasználni.

Mindenki döntse el hogy melyik funkcióját mennyire tudja kihasználni, és ez alapján vegye meg, vagy ne vegye meg, ha nem használod ki teljesen akkor találhatsz jobb alternatívát olcsóbban.

2009. jún. 1. 22:22
 12/16 anonim válasza:
Sziasztok! Én egyet értek az előttem írókkal mert apámnak van és IPhone-ja nekem Nokia N95-ös de amikor megkapta akkor nagyon elvolt keseredve hogy csak SMS, Telefonálás, Internetezés, meg zene hallgatásra jó másra nem max. még a játékok, GPS, de van benne Bluetooth de nem értem hogy minek rakna bele hogy ha csak Apple termékkel kompatibilis legalább más telefonok bluetooth-jával kompatibilis lenne de nem. Ja meg a GPS szerintem egy kalap szart se ér mert szerintem csak a GPRS hálózatban lehet használni. Ja meg az Itunes jaj a zene rátöltés egy kész hülyeség basszus hát így túlbonyolítani hogy rakd be egy lejátszási listába aztán rakd fel a telefonra de míg mi erre rájöttünk készen voltunk agyilag. Ja meg még milyen hülye volt aki a egész telefont megtervezte mert jó van a külsőleg nagyon desinges de azért a telefonhoz athatak volna egy magyar kézikönyvet. Röviden ennyi.
2009. jún. 2. 19:42
 13/16 anonim válasza:
Érdemes ha van rá pénzed. Mivel nekem nincs rá és ha lenne se iphone-t vennék, hanem valami hasznosabb, értelmesebb dolgot. Többször volt alkalmam kipróbálni és elég vicces kütyü :)
2009. aug. 31. 14:51
 14/16 anonim válasza:
Én mindig cserélgettem a telefonomat, 1 telefon max 3 hónapig volt nálam. Vettem egy iphone-t... hááát! Kb az első héten könyörögtem volna szívem szeriint valakinek, hogy inkább én fizetek, csak vigye el tőlem, mert győlöltem... még gy hüly csengőhangot sem lehet szimplán beállítani. Felmentem egy iphonos fórumra és a főokosnak üzenetet küldtem, hogy segítsen. Nagyon aranyos volt, és msn-en lépésről lépésre magyarázta el, hogy mit hogy csináljak... Most egyelőre biztos nem léesz lecserélve egy jó darabig... maximum 3gs-re!!!
2009. nov. 18. 12:42
 15/16 anonim válasza:
Az emberek a saját lustaságuknak köszönhetik, hogy az első lépéseket nehezen veszik az iPhoneal. De ha rájössz mit hogy, vagy ELOLVASOD valahol ahol már leírták, akkor egy teljesen testre szabható gyors, okos, kényelmes, szép készüléket tudhatsz magadénak, és sosem fogod megbánni, hogy megvetted. Gondolom, ha iPhoneon gondolkodsz akkor már túlléptél azon a maradi gondolaton, hogy mobiletelefon csak telefonálásra vagy üzenetküldésre jó. Azt hogy divat telefon nem tudom, ki találta ki, de ő is csak a saját hülyeségének köszönheti, hogy ezt gondolja. Csak ajánlani tudom!
2009. dec. 7. 17:58
 16/16 anonim ***** válasza:
iphon-t nem szabad venni. nagyon drága,béna a kamerája, itunes függő,nincs blue tooth,nincs flash, nem cserélhető se hátlap se aksi,micro sim jó bele csak,nem lehet bővíteni a menóriáját memóriakártyával, jobb a galaxy s 2
2012. márc. 4. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!