Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes iphone-t venni?

Érdemes iphone-t venni?

Figyelt kérdés

Le akarom cserélni a telefonomat mert már régi és kezd tönkremenni.

Nem igazán tudom milyen, de elvileg sokat tud:S

2009. jún. 1. 20:44
1 2
 1/16 anonim válasza:
igen, csak nem olcsó
2009. jún. 1. 20:48
 2/16 A kérdező kommentje:
hát nyáron szeretnék dolgozni...gondoltam összegyűjtöm
2009. jún. 1. 20:49
 3/16 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes. Én a helyedbe biztos másra gyűjteném. Sok dolgot tud, csak elég sok belőle ami semmire való....! Teljesen felesleges dolgokat! Persze ha arra mész hogy szép legyen akkor kíváló. De a tudása nem sok.
2009. jún. 1. 20:55
 4/16 anonim ***** válasza:

hát azért mert te nem tudod kihasználni, attól még nem igaz h semmire se jó. Szerintem megéri, bár tényleg drága, de itt már leírtam, hogy mire jó ez a teló:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..

2009. jún. 1. 21:26
 5/16 A kérdező kommentje:
köszi
2009. jún. 1. 21:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia! Egy ismerősömnek ilyen van, és szerintem nem éri meg az árát. Telefonálni, és sms-ezni mással is tudsz, a többi rajta játék. Ami hasznos lehet, a GPS, és az internet, de különösebben nem olyan nagy szám. Szerintem.
2009. jún. 1. 21:31
 7/16 anonim válasza:
Nem azt írtam kedves válaszoló, hogy semmit nem tud... és hogy nem tudom kihasználni. Csak rengeteg felesleges dolog van rajta, ami szép, de haszna nem sok.
2009. jún. 1. 21:33
 8/16 anonim válasza:
Bocsi! A választ a 21:26-osnak üzentem.
2009. jún. 1. 21:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem érdemes venni nekem van és nagyon megvagyok elégedve, nagyon stabil és gyors oprendszer, érzékeli ha több ujjaddal nyomogatod ez képek nézésénél nagyon hasznos így nagyítasz stb... zenébe verhetetlen filmeket,videókat szépen viszi és ami jó még benne, hogy ha 8 gigásat veszel az is bőven elég. Elég strapabíró telefon és nem karcolódik a képernyője jó látható a napfénybe is szal én csak ajánlani tudom neked!:) Ja és netezni vele nagyon élvezetes nagyon jó kis böngésző van benne:)
2009. jún. 1. 21:42
 10/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek:)
2009. jún. 1. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!