Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC sensation rol vélemény?

HTC sensation rol vélemény?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 18:30
 1/5 A kérdező kommentje:
edig egy samsung galaxy s em volt de elopák
2012. febr. 6. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:

hát... a HTC-k öngyilkosak.. legalábbis állandóan letöltögetnek valami frissítést és lefagy meg újra indul, sokszor kell őket szétszedni....eltűnik a kép......DE

ez csak ritkén fordul elő, hogy az ember egy ilyen modellt fog ki....ráadásul a Sense a legjobb kezelőfelület az androidnál.

2012. febr. 6. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Amit előző ír az nagyon ritka lehet, több ismerősömnek is van HTC, mindenféle árkategóriában, egy sem panaszkodott ilyenekre.

Nekem sem volt még ilyesmi, csak egy frissítés amit megtanultam, hogy nem szabad letölteni, de ez nem akkora probléma.

HTC egy jó márka, Sensation meg most az egyik legjobb modellje.

HTC Sense-ről rosszat nem tudok mondani, a legjobb, hardveres szempontból rendben van, az anyaghasználat és minőség 5 csillagos.

A 2 mag hiánya lehet hátrány, de a legtöbb embernek az még felesleges.

2012. febr. 7. 17:13
 4/5 krisztián28 válasza:

Nekem is ilyen van, meg vagyok vele elégedve.

Az előzőnek: A sensation 2 magos.

2012. febr. 9. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Igaz, kevertem a HTC Sensation XL-lel, az csak egymagos.
2012. febr. 9. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!