Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valo egy 14 eves lánynak...

Valo egy 14 eves lánynak Apple iPad 2?

Figyelt kérdés
Ha nem akk miert?
2012. febr. 4. 19:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon is való neki! Ha megveszem meglátod nagyon örülni fog neki, és hurcolni fogja mindenhova. Őszintén mondhatom hogy nekem az iPad volt az eddigi legjobb vásáron amit valaha műszaki cikkek körében elkövettem.

Ja igen... Általában az mondja azt hogy neki soha nem kellene meg másnak csak azért van hogy villogjon vele akinek csak annyi futja hogy irigy legyen.

Vedd meg bátran!

2012. febr. 5. 15:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves előző.

Miért olyan jó? Azóta vannak barátai?

2012. febr. 5. 15:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem is lesz, épp most rendeltem meg pár napja. De egy 14 éves gyereknek szerintem akkor sem való. Akkor már ha mindenképp valami ilyesmit akar, akkor egy okostelefon. Az szerintem belefér bőven. De azért egy 200.000 Ft-os gép nem hiszem, hogy fontos lenne egy kamasznak.
2012. febr. 5. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:

"Általában az mondja azt hogy neki soha nem kellene meg másnak csak azért van hogy villogjon vele akinek csak annyi futja hogy irigy legyen."

Általában ez a kifogása a gazdagoknak arra, hogy miért vesznek temérdek drága számukra felesleges cuccot.

2012. febr. 5. 19:13
 15/19 anonim ***** válasza:
58%

Ha gazdag lennék akkor kettőt vettem volna és a második felesleges cucc lenne. Megdolgoztam érte keményen, viszont veletek annyi a baj hogy csak siratni tudjátok magatokat.

Aki meg úgynevezett gazdag az miért ne vegyen felesleges cuccokat ha megteheti???

2012. febr. 5. 20:18
 16/19 anonim válasza:

figyelj 90%os mi a francért kéne egy általános/középiskolásnak Ipad,Laptop,Okostelefon??

Nem is tudja kihasználni,én nem irigykedem ,nekem van laptopom és okos telefonom is de a telefon azért mert kaptam apukámtól,és képzeld nem tudom kihasználni,pedig már rég nem 14 éves vagyok,nekem aztán mindegy mire költöd a pénzedet tőlem vehetsz 20 at is,a kérdés az volt 14 évesnek való-e ilyen,nem az hogy ki tudna venni,ki pedig nem.

2012. febr. 5. 20:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Felesleges ezen vitatkozni. Ha megteheti vegyen, örülni fog neki a gyerek. És miért ne tudná kihasználni?? Az appok különböző, korszerinti besorolásban vannak nem véletlenül. És tádáám, nem 25 évnél kezdődnek, tehát egy 14 éves is talál millió appot amit használhat.

Vedd meg!

2012. febr. 5. 23:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Ne, ne vedd meg ár/érték arányban nagyon rosszak az Apple cuccok, mindig túllőnek a célon és nem kicsit. Ha lenne annyi pénzem, akkor sem kéne, kezeltem, de nem volt nagy cucc. Igazából nem látom sok értelmét, sosem láttam, pedig nem mondanám, hogy maradi vagyok, szerintem sokkal nagyobb létjogosultsága van az okostelefonoknak, és azokkal nem utolsó sorban még telefonálni is lehet. Zsebre lehet tenni, elő lehet venni a buszmegállóban. 14 évesnek meg minek? Mit tud vele csinálni? Netezni? Arra jobb egy asztali gép. Persze többet is fogyaszt. Játszani? Akkor már az árából konzol + full hd tv. Persze azt nem tudja magával vinni. Akkor dolgozatot írna rajta? Csak szenvedés, jobb arra még egy laptop. Filmet nézni? Na ez a talán kategória, de csak akkor, ha sokat utazik, de akkor már inkább valamelyik "olcsó" (olcsóbb) Androidos cucc. Pl 40-50 ezer között mozog a Galaxy S-nek a nagy változata, amivel nem tudsz telefonálni, kisebb, mint a tablet és erősebb, mit a Galaxy S (nem az új két magos csodánál). Mellesleg egy 14 éves lány nyilván villogna vele - az utcán is bizony.

Ezért nem szeretem a tableteket, persze jó velük villogni, meg eleinte tök menő tőle az ember, meg minden, de valójában csak filmnézésre tudom elképzelni, ha sokat utazik az ember. Ja, meg egyetemista hallgatónak, mert az egyszerűbb op. rendszer miatt gyorsabb, mint egy laptop, ráadásul sok könyvet rá tud zsúfolni, még jegyzetelni is tud bele, ha megtanul írni a billentyűzeten. Nekik persze hogy jól jöhet a tablet, de másra nem tudom elképzelni. Azon kívül, hogy ez is egy státusz szimbólum lett, de akkor már inkább egy okostelefont vennék, vagyis vennének a szüleim, mivel még iskolába járok, de nem kérek tőlük ilyesmit mert nekem egyelőre minek? :D És a röhej, hogy ezért az osztálytársaimtól kapom is a hideget, hogy milyen hülye vagyok, hogy nem vetetek velük okostelefont, hát igen, anélkül nem is ember az ember :DDD

2012. febr. 10. 00:49
 19/19 anonim válasza:
Igen,(ha jó tanul és ha ismerik a szülők nem lesz fügő idegi alapon APPLE:AKINEK VAN ANNAK MEG VÁLTOZIK AZ ÉLETE MONDÁS
2013. jan. 19. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!