Valo egy 14 eves lánynak Apple iPad 2?
Figyelt kérdés
Ha nem akk miert?2012. febr. 4. 19:23
2/19 anonim válasza:
Nem. Laptopot is csak a fősuli miatt vettem, addig volt az otthoni gép és kész. De úgy sem ültünk egész nap a gép előtt, hanem szakkörök, zeneóra stb. Hétvégén meg szünetekben meg az erdőt jártuk, játszottunk, volt fantáziánk. Ezek a gépek pont ezt veszik el a gyerekektől. Azért írják állandóan hogy unatkoznak, mert nem találják fel magukat gép nélkül.
A páromnak van ilyen gépe, de ő már a doktoriját írja informatikából.
22L
3/19 anonim válasza:
Én 25 voltam mikor megvettem az első mobilomat és 27 mikor az első számítógépet. Telefont azóta cseréltem, de most is a legegyszerűbbek közül való. A telefon az beszélgetésre való szerintem. A gépemet is egyszer kicseréltem, de csak azért, mert elromlott a régi és nekem kell a munkámhoz. Laptopról még csak nem is álmodozom, habár szükségem lenne rá, ugyancsak a munkám miatt, mert nekem azt senki nem veszi meg, mint a mai kamaszoknak az olyanabbnál-olyanabb telefonokat és laptopokat. A első telefonomat és gépemet is a saját pénzemből (fizetésből, nem zsebpénzből) vettem, és azt is csak azért, mert szükségem volt rá.
4/19 anonim válasza:
Előző vagyok. Amúgy nemsokára leszek 35.
5/19 anonim válasza:
Én a szoctámból és a tanulmányi ösztöndíjból vettem magamnak. Vigyázok is rá, mint a szemem fényére. (Második voltam)
6/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem. Minek? Iskolába ne vigye, mert ahhoz baromi drága. Otthonra meg megint felesleges, arra van otthoni asztali gép, vagy notebook.
7/19 anonim válasza:
felesleges,mint ahogy a laptop is,egy 14 évesnek elég az otthoni családi gép,majd ah fősulis akkor kell csak laptop
8/19 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Ha már valami hordozható cucc kell és futja is rá akkor valami netbook is elég.De leginkább egy egyszerű PC is elég.
9/19 anonim válasza:
Igazából szerintem senkinek sem való. Egyáltalán mire tudnád használni? Főnökömnek van (Ő leginkább azért "használja" hogy megmutassa milyen jól megy a szekér:D), de nekem sose kellene. 30/F
10/19 anonim válasza:
Nagyon is való neki! Ha megveszem meglátod nagyon örülni fog neki, és hurcolni fogja mindenhova. Őszintén mondhatom hogy nekem az iPad volt az eddigi legjobb vásáron amit valaha műszaki cikkek körében elkövettem.
Ha igen... Általában az mondja azt hogy neki soha nem kellene meg másnak csak azért van hogy villogjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!