Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Y-t vagy...

Samsung Galaxy Y-t vagy Samsung Galaxy Minit válasszak?

Figyelt kérdés

Ott kezdem,hogy nem értek hozzá,nő vagyok!

..és én vagyok az az ember aki szinte csak telefonálásra és sms küldésre fogom használni(mert még nem értek ezekhez az "okos" telefonokhoz),no meg a GPSt szeretném néha elővenni,ha ismeretlen helyre kell mennem.

Mivel jelenleg a mindkét készüléknek ugyan az az ára(SG Y le van akciózva,melyiket vegyem? Melyik a megbízhatóbb?

Nagyon megköszönném a segítséget!Szép napot! :)

2012. jan. 28. 11:28
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
egy xperia x8 olcsóbb és jobb is jobb kijelző jobb kamera stb nekem inkább az kéne de ezek közül akkor már az y navigációt nem fogod tudni rajta használni hacsak nincs mobilnet csomagod....mert alapból csak google maps van ahhoz meg net kell...de tudsz majd mind1 ikre rakni egy tört igo-t.
2012. jan. 28. 11:38
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Az új xperia mini-vel járnál a legjobban ezek helyett.

t-mobile webshopból 40000 ft.

2012. jan. 28. 11:58
 3/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! én ezek közül a telefonok közül szeretnék választani a xperiák nem tetszenek!
2012. jan. 28. 12:41
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

Pedig ezek az áruk felét se érik, nagyon rossz telefonok.

Én is azt mondom, hogy Xperia Mini, ha nem fogadod meg, a te bajod.

2012. jan. 28. 12:49
 5/10 A kérdező kommentje:
mégegyszer köszönöm a kedvességeteket! további szép napot! ;)
2012. jan. 28. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:

" Ott kezdem,hogy nem értek hozzá"

Akkor viszont, miért nem hallgatsz a válaszolókra?

Nem tudom, mi az ami nem tetszik az xperia mini-n, de az általad említett telefonok sehol sincsenek hozzá tudásban.

Ha nem azt veszed tényleg a te bajod...

Attól mert még nem értesz ezekhez az okostelefonokhoz nem feltétlen a 2 leggyengébb telefont kell választani kinézet alapján.

[link]

2012. jan. 29. 10:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy,köszönöm,de esküszöm,megnéztem szinte minden szóbajöhető telefont és kinézetre csak a fent említett 2 tetszik..Nem tudok jó szívvel használni egy olyan dolgot,ami nem tetszik igazán,lehet srácok ti igen,de mi nők nem. De mivel én csak telefonálni és max. sms-t szeretnék küldeni vele,ezért kérdeztem,a kettő közül melyik a megbízhatóbb?Melyik fog úgy évekig működni,mint az előző Samsung Z400-as telefonom,amit 6 évig nyúztam?!
2012. jan. 29. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Itt már azért kissé más a helyzet, mint a régi telefonok világában...

Jóval hamarabb avulnak el a telefonok.

Az xperia mini ilyen szempontból is sokkal jobb, mert még legalább 2 évig lesz hozzá frissítés, a samsungokhoz már nem.

De valamit nagyon tud a samsung, hogy egy ma már elavultnak számító telefont így el tud adni...

Mondjuk az xperia mini a viszonylag kis mérete miatt pont a nőknek szokott inkább tetszeni...

2012. jan. 29. 16:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm szépen! :)
2012. jan. 29. 23:56
 10/10 anonim válasza:
sztem Mini jobb!
2013. jan. 11. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!